قیمت لحظه ای آولانچ Avalanche | AVAX
USDT
تومان
بازار جهانی آولانچ
اطلاعات تحلیل آولانچ در بازار
نمودار تحلیل تکنیکال آولانچ
در حال حاضر
در رتبه
بازار قرار دارد
قیمت روز به تومان
تومانقیمت روز به دلار
USDTدرصد تغییرات روزانه
ارز دیجیتال آوالانچ(Avalanche) با نماد AVAX، یک پروتکل اجماع نوآورانه با هدف رفع مشکلات مقیاس پذیری، یکپارچه سازی قراردادهای هوشمند و ایجاد امنیت می باشد که به دنبال ایجاد یک اکوسیستم با بالاترین میزان مقیاس پذیری است. این بلاک چین پیشرفته می تواند در عرض یک ثانیه، 6500 تراکنش را انجام دهد و همچنین در کمتر از 1 ثانیه تراکنش ها را تایید می کند. این پلتفرم قصد دارد به سیستم پرداخت ها، قراردادهای هوشمند، اینترنت بلاک چین و اپلیکیشن های غیرمتمرکز تبدیل شود. آوالانچ توانسته با نوآوری و ارائه خدمات کاربردی به کاربران خود، به جمع 10 پروژه اصلی بازار رمزارزها با بیشترین حجم بازار(Market Cap) وارد شود.
خرید و فروش آواکس(AVAX) یا آوالانچ بدون احراز هویت
ساختار بلاکچین بر مبنای غیرمتمرکز بودن بنا شده و یکی از خواستههای اصلی کاربران را میتوان استفاده از همین مزیت در نظر گرفت. خرید ارز Avalanche بدون احراز هویت یکی از مواردی است که کاربران دنیای ارزهای دیجیتال به آن نیاز دارند. در بخش معاملات دلاری صرافی آنلاین سالاریکس، شما میتوانید فقط با یک ثبت نام سریع و بدون احراز هویت در صرافی، خرید و فروش ارز AVAX را انجام دهید. برای انجام معاملات دلاری آوالانچ، شما نیازی به طی کردن مراحل احراز هویت ندارید و بعد از خرید یا فروش آواکس، میتوانید بلافاصله ارزهای خود را به کیف پول انتقال دهید. شما در سالاریکس نه برای برداشت و نه برای واریز ارزهای دیجیتال، نیازی به احراز هویت ندارید. پس همین حالا در سالاریکس ثبت نام کنید و به معامله ارزهای خود با کارمزد پایین و بدون احراز هویت بپردازید!
آوالانچ(AVALANCHE) یا AVAX چیست؟
بنیاد آوا لبز (Ava Labs) با راه اندازی پروژه Avalanche و ایجاد شبکه اختصاصی مربوط به این پروژه، توانست چالشهای مهمی مانند هزینهها، کارمزدها و مقیاس پذیری را در بلاکچینهای مختلف برطرف کند. آوالانچ یک بلاکچین لایه یک است که به کاربران خود اجازه ایجاد بلاکچینهای شخصیسازی شده نامحدود با قابلیت پشتیبانی از قراردادهای هوشمند(Smart Contracts) و اپلیکیشنهای غیرمتمرکز(Dapps) را میدهد. در واقع آوالانچ با ارائه راهکار چند بلاکچینی توانسته به شکل قابل قبولی یک نوآوری جذاب در حوزه ارزهای دیجیتال ارائه کند. ارز دیجیتال آواکس با نماد AVAX، توکن بومی شبکه آوالانچ است که به وسیله این توکن، امکان استفاده از خدمات شبکه اصلی و انجام تراکنشها وجود دارد.
آوالانچ یک پروژه منبع باز(Open Source) است و افراد مختلف میتوانند آزادانه به جزییات آن دست پیدا کنند. جالب است بدانید آوالانچ با وجود لایه یک بودن، از بلاکچینهای مستقل پشتیبانی میکند و امکان راه اندازی بلاکچینهای ثانویه روی Avalanche وجود دارد.
تاریخچه آواکس، Avalanche چطور به وجود آمد؟
دنیای ارزهای دیجیتال در سال 2009 و با راه اندازی بیت کوین حیات یافت. بلاکچین بیت کوین انقلابی عظیم در حوزههای مرتبط با مسائل مالی رقم زد اما با گسترش تعداد کاربران، چالشهای زیادی متوجه توسعه این روند شد. مشکلاتی مانند هزینههای زیاد فعالیت شبکه(مانند شبکه بیت کوین) و کارمزد بالا و عدم مقیاس پذیری(مانند شبکه اتریوم) توجه تعداد زیادی از کاربران را به خود جلب کرد. حتی ارائه راهکارهای لایه دوم توسط توسعه دهندگان اتریوم هم نتوانست پاسخ مناسبی به نیازهای کاربران بدهد و چالشها همچنان برپا بود.
ایجاد آوالانچ
دکتر امین گون سیرر در سال 2019 شرکت Avalanche را تاسیس کرد. به عنوان اولین گامهای توسعه، این شرکت با راه اندازی بنیاد آوا(Ava Labs) شروع ایجاد یک ارز دیجیتال جدید را رقم زد. در سال 2020، آوا لبز رونمایی از بلاکچین آوالانچ را انجام داد. در مرحله ابتدایی معرفی، آوالانچ توانست سرمایه 6 میلیون دلاری را به دست بیاورد. با استفاده از این جذب سرمایه، شبکه آوالانچ راه اندازی شد و بعد از عرضه اولیه توکنهای AVAX، پروژه توانست 48 میلیون دلار دیگر جذب سرمایه انجام دهد. بعد از عرضه اولیه و توسعههای مداوم، ارز دیجیتال آواکس رفته رفته به یکی از پروژههای مهم بلاکچینی تبدیل شد و از سال 2022 تا به امروز پیوسته جزو بزرگترین پروژههای بازار ارزهای دیجیتال قرار دارد.
بنیان گذاران آوالانچ
اگر به بنیان گذاران آوالانچ نگاهی بیاندازیم، متوجه میشویم که ایده ایجاد این پروژه، به دوسال پیش از سال 2020 باز میگردد. کوین سکنیکی (Kevin Sejniqi)، مئوفان یین (Maofan Yin) و امین گون سیرر (Emin Gun Sirer) افرادی بودند که خود را Team Rocket مینامیدند و در سال 2018 اطلاعات اولیه آوالانچ را منتشر کردند. شخص اصلی آوالانچ را میتوان دکتر گون سیرر در نظر گرفت که دکترای تخصصی علوم مهندسی کامپیوتر را در رزومه خود دارد و عنوان پروفسور دانشگاه Cornell را یدک میکشد.
آوالانچ چگونه کار میکند؟
هدف اصلی توسعه دهندگان آوالانچ، حل مشکلات بلاکچینهای سنتی مانند اتریوم و بیت کوین است. بنابراین آنها راهکارهای نوینی را برای برطرف کردن چالشهای مهم ارائه کردند. آوالانچ مانند اتریوم برای عملکرد خود از مکانیزم اجماع اثبات سهام(PoS) استفاده میکند و از این نظر نسبت به بلاکچینهایی مانند بیت کوین، هزینههای انرژی و محیط زیستی کمتری دارد. البته مکانیزم اجماع اثبات سهام، تنها یکی از مکانیزمهای اصلی در آوالانچ است و مکملهای دیگری نیز برای افزایش بازدهی و بهبود عملکرد استفاده میوند. اما مشکل اصلی که سالهاست اتریوم با آن دست و پنجه نرم میکند، موضوع مقیاس پذیری است. پاسخ Avalanche برای رفع مشکل مقیاس پذیری، تبدیل به یک اختراع نوین برنامه نویسی و بلاکچینی شد! این راهکار استفاده از 3 شبکه به صورت همزمان است!
در ادامه هر کدام از این بلاکچینها و هدف و روش فعالیت آنها را بررسی میکنیم.
X-Chain یا Exchange Chain
برای مدیریت داراییها و نقل و انتقال آنها در آوالانچ، از X-Chain یا زنجیره X استفاده میشود. این داراییها شامل توکن اصلی شبکه یعنی AVAX و تمام توکنهای ایجاد شده با استاندارد این شبکه است. در واقع آوالانچ نیز مانند اتریوم(ERC-20) از استاندارد خاصی برای ایجاد و ارزش دهی توکنها استفاده میکند. مکانیزم اجماع در زنجیره X همان مکانیزم اجماع اصلی آوالانچ است.
C-Chain یا Contract Chain
زنجیره C از مکانیزم اجماع آدم برفی(Snowman) استفاده میکند. دلیل ایجاد این شبکه، راه اندازی ماشین مجازی آوالانچ(مشابه با ماشین مجازی اتریوم) است تا آوالانچ بتواند از تمامی قراردادهای هوشمند و اپلیکیشنهای غیرمتمرکز سازگار با EVM پشتیبانی کند. C-Chain به توسعه دهندگان برای راه اندازی و گسترش پروژههای خود در بلاکچین آوالانچ کمک شایانی میکند.
P-Chain یا Platform Chain
برای ایجاد امکان همکاری و ادغام با بلاکچینهای دیگر و همچنین ایجاد شبکههای اختصاصی در بلاکچین آوالانچ، زنجیره P توسعه پیدا کرده است. این بلاکچین وظیفه همگام سازی و هماهنگی اعتبارسنجها (Validators) را دارد تا بدین وسیله بتواند زیرشبکههای آوالانچ را ردیابی و تایید کند. در P-Chain رابطه یک طرفه میان زیرشبکهها و بلاکچین وجود دارد. اعتبارسنجی چندین بلاکچین میتواند توسط یک زیرشبکه انجام شود اما یک بلاکچین فقط توسط یک زیرشبکه اعتبارسنجی میشود. این رابطه یک سویه به افزایش امنیت آوالانچ کمک میکند. شبکه P هم از مکانیزم اجماع آدم برفی(Snowman) برای اعتبارسنجی استفاده میکند.
مزایا و معایب آوالانچ
آوالانچ یک بلاکچین خلاق و نوآور محسوب میشود و به همین دلیل مزایای متعدد و مهمی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. این مزایا در فضای رقابتی با دیگر بلاکچینهای مطرح، توانسته حجم خوبی از سرمایه را در اکوسیستم آوالانچ جاری سازد. در سوی دیگر مشکلات و چالشهایی نیز پیش روی آوالانچ است که با هم به مقایسه این دو میپردازیم.
مزایا
اگر بخواهیم به صورت کلی و در چند کلام به توضیح مزایای منحصر به فرد آوالانچ بپردازیم، میتوانیم موارد زیر را نام ببریم.
ارتباط با سایر بلاکچینها
آوالانچ جزو معدود بلاکچینهایی است که امکان ارتباط و تعامل با بلاکچینهای دیگر را دارد. بلاکچینهای مختلف کار آسانی برای ایجاد تعامل و همکاری با آوالانچ را دارند و این موضوع تا به امروز به برقراری همکاریهای متعدد و امیدبخشی در اکوسیستم آوالانچ کمک کرده است.
رفع مشکل مقیاس پذیری
طبق آمار و بررسیها، شبکه آوالانچ امکان پردازش بیش از 6500 تراکنش را در یک ثانیه دارد و از این نظر با پلتفرمهایی مانند Paypal رقابت میکند. این درحالی است که کارمزد انجام تراکنش در شبکه آوالانچ کمتر از یک صدم کارمزد انجام تراکنش در شبکه اتریوم است.
معایب
تا اینجا درباره مزایا و نوآوریهای آوالانچ صحبت کردیم و هیچکس نمیتواند منکر کاربردهای بینظیر آوالانچ باشد. اما هیچ بلاکچینی بدون نقص نیست و آوالانچ هم از این قاعده پیروی میکند. میتوان گفت آوالانچ با دو مشکل اساسی دست و پنجه نرم میکند.
مشارکت پایین در اعتبارسنجی
با توجه به مکانیزم اجماع و اعتبارسنجی آوالانچ، کاربران میتوانند با سپرده گذاری مقادیری از آواکس در این اعتبارسنجی مشارکت کنند. پیش شرط مشارکت در اعتبارسنجی آوالانچ، سپرده گذاری حداقل 2000 واحد AVAX است که قیمت بالایی دارد و عملا اجازه مشارکت را از اکثر کاربران میگیرد.
تردید درباره امنیت
آوالانچ برخلاف دیگر شبکههای مطرح، مکانیزمی برای تنبیه اعتبارسنجهای خرابکار یا خطاکار ندارد! در واقع اگر اعتبارسنجی سهوا یا به صورت عمدی اشتباهی انجام دهد، مجازاتی برای آن تعیین نمیشود و این موضوع میتواند در صورت همراهی تعداد زیادی اعتبارسنج با یکدیگر، به چالش مهمی در تامین امنیت شبکه آوالانچ تبدیل شود.
اقتصاد توکنی آواکس(Avax)
توسعه دهندگان آوالانچ، سقف توزیع سکههای آواکس را 715 میلیون واحد در نظر گرفتهاند و AVAX یک ارز ضد تورمی به شمار میرود. بیشترین حجم توزیع آواکس مربوط به پاداش اعتبارسنجی و سهام گذاری آن مربوط میشود و تقریبا نیمی از توزیع کل در اختیار این کاربران است. به صورت آماری نحوه توزیع آواکس به شرح زیر است:
- 50 درصد برای پاداشهای سهامگذاری
- 10 درصد برای اعضای تیم
- 12.7 درصد برای فروش عمومی، عرضه اولیه و کاربران شبکه تست(Testnet)
- 16.26 درصد برای بنیاد Avalanche و توسعه دهندگان
- 5 درصد برای شرکای استراتژیک پروژه
- 3.5 درصد برای فروش خصوصی
- 2.5 درصد ایردراپ
بهترین کیف پول ارز آواکس یا AVAX
قبلا توضیح دادیم که X-Chain شبکه اصلی آوالانچ برای مدیریت داراییهاست و جهت نگهداری آواکس در کیف پول، باید به سراغ کیف پولهایی برویم که از مکانیزم این شبکه پشتیبانی میکنند. در ادامه به صورت مختصر بهترین کیف پولهای ارز آواکس را معرفی میکنیم.
Core Wallet
Core یک کیف پول رسمی برای ارز AVAX و تمام توکنهای استاندارد شبکه آوالانچ است که توسط بنیاد آوا لبز(Ava Labs) ایجاد و توسعه یافته است. این کیف پول ماهیت نرم افزاری دارد و رابط کاربری آسانی دارد.
MetaMask
با استفاده از بلاکچین Contract Chain، تمامی توکنهای شبکه آوالانچ از جمله AVAX سازگار با ماشین مجازی اتریوم هستند. بنابراین متامسک که یک کیف پول سازگار با EVM است، از ارز آواکس پشتیبانی میکند. متامسک یک کیف پول نرم افزاری است.
Trust Wallet
محبوبترین کیف پول مولتی چین(Multi Chain) دنیا یعنی تراست والت هم از ارز آواکس و تمامی توکنهای اکوسیستم آوالانچ پشتیبانی میکند. امکان نگهداری توکن آواکس روی شبکه Bnb Smartchain هم در کیف پول تراست والت وجود دارد.
قیمت آواکس(Avax)
علیرغم اینکه آواکس یکی از مهمترین و باارزشترین پروژههای دنیای رمزارزهاست اما نوسانات قیمتی بسیاری را پشت سر گذاشته است. سقف تاریخی ارز آواکس در سال 2021 رقم خورد. در ماه نوامبر هر واحد آواکس به 134 دلار رسید و یک اوج قیمت تاریخی(ATH) جدید را ثبت کرد. با وقوع رویدادهای مختلف اقتصادی و سیاسی در جهان در سال 2022 و 2023، آواکس هم مانند کل بازار ارزهای دیجیتال یک ریزش قیمتی مهیب را تجربه کرد اما از اواسط سال 2023 دوباره روند صعودی در پیش گرفته است. برای مشاهده قیمت لحظهای آواکس میتوانید به صفحه این ارز در سایت صرافی سالاریکس مراجعه کنید و به دو شکل ریالی و دلاری قیمت لحظهای Avax را مشاهده کنید.
تحلیل قیمت آوالانچ(Avalanche)
یکی از چالشهای همیشگی کاربران برای خرید ارز آوالانچ، تحلیل قیمت و پیش بینی آینده این ارز است. برای پیش بینی قیمت آوالانچ در 5 سال آینده و تا سال 2030، میتوان به آمارهای سایت Changelly استناد کرد که نظرات جمعی از تحلیلگران را جمعآوری و به نمایش میگذارد.
تحلیل قیمت آوالانچ در سال 2025
- خوش بینانه : 29.1 دلار
- منطقی : 25.4 دلار
- بدبینانه : 18.9 دلار
پیش بینی قیمت آوالانچ در سال 2026
- خوش بینانه : 61.4 دلار
- منطقی : 53.9 دلار
- بدبینانه : 51.4 دلار
تحلیل قیمت آوالانچ در سال 2027
- خوش بینانه : 89.1 دلار
- منطقی : 78.5 دلار
- بدبینانه : 74.2 دلار
پیش بینی قیمت آوالانچ در سال 2028
- خوش بینانه : 131.8 دلار
- منطقی : 113 دلار
- بدبینانه : 98.4 دلار
تحلیل قیمت آوالانچ در سال 2029
- خوش بینانه : 191.28 دلار
- منطقی : 161.2 دلار
- بدبینانه : 152.2 دلار
تحلیل قیمت آوالانچ در سال 2030
- خوش بینانه : 279.9 دلار
- منطقی : 235.4 دلار
- بدبینانه : 211 دلار
سوالات متداول
برای خرید آوالانچ بدون احراز هویت به کدام سایت مراجعه کنم؟
جهت خرید و فروش آوالانچ بدون احراز هویت میتوانید از سایت صرافی سالاریکس استفاده کنید.
تفاوت آوالانچ و آواکس چیست؟
آوالانچ یک بلاکچین لایه اول است و ارز دیجیتال اواکس توکن بومی این شبکه به شمار میرود و برای انجام تراکنشها و عملکردهای مختلف در شبکه آوالانچ، از توکن AVAX استفاده میشود.
بهترین صرافی برای خرید آوالانچ در ایران کدام است؟
میتوان گفت بهترین صرافی ایرانی جهت خرید آوالانچ در ایران، صرافی آنلاین سالاریکس میباشد که کمترین کارمزد را برای خرید و فروش آوالانچ در نظر گرفته است.
حداقل میزان خرید آوالانچ چقدر است؟
حداقل میزان خرید ارز آوالانچ در صرافیهای مختلف متفاوت است. برای مثال در صرافی سالاریکس حداقل میزان خرید و فروش آوالانچ کمتر از 1 دلار است.
قیمت لحظهای آوالانچ را از کجا میتوان دید؟
جهت مشاهده قیمت لحظهای ارز آوالانچ یا همان AVAX میتوانید به صفحه مربوط به همین ارز در سایت صرافی سالاریکس مراجعه کنید.