قیمت لحظه ای سولانا Solana | SOL

USDT

تومان

بازار جهانی سولانا

معرفی ارز
درصد تغییرات روز گذشته
قیمت جهانی USDT

اطلاعات تحلیل سولانا در بازار

قیمت خرید از ما تومان
قیمت فروش به ما تومان
قیمت به دلار USDT

خرید و فروش ارز سولانا

تومان
خرید کنید

نمودار تحلیل تکنیکال سولانا

سولانا یا Solana | قیمت لحظه‌ای SOL

شناخته شده‌ترین قاتل اتریوم! سولانا که با نماد SOL شناخته می‌شود، یکی از 5 ارز دیجیتال برتر بازار رمزارزهاست که با نوآوری در پیاده سازی بلاکچین توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند. مقیاس پذیری بلاکچین در سولانا نسبت به اتریوم بسیار افزایش پیدا کرده و به بستری مناسب برای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز(Dapps) تبدیل شده است. ویژگی‌های گسترده سولانا و پشتیبانی آن از قراردادهای هوشمند باعث شده تا خرید سولانا به یکی از گزینه‌های اصلی سرمایه گذاران کوتاه مدت و بلند مدت بدل گردد. این ارز دیجیتال عرضه حدود 600 میلیون واحدی دارد که به صورت دوره‌ای در مقاطع مختلفی از سال، تعدادی از واحدهای کل به گردش در می‌آید.

 

سولانا، قاتل اتریوم!

سولانا(SOL) چیست؟

وقتی در سال 2017 از پروژه سولانا رونمایی شد، کسی فکرش را هم نمی‌کرد که پروژه چند هزار دلاری آن زمان، به این سرعت مسیر پیشرفت را طی کند و بعد از فقط 7 سال به حجم بازار بیش از 50 میلیارد دلار برسد. Solana یک بلاکچین نسل سوم و لایه یک است. یک پروژه منبع باز که از قراردادهای هوشمند پشتیبانی می‌کند و به اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز اجازه می‌دهد تا آزادانه و با سرعت بالا روی این شبکه فعالیت کنند. ساختار غیرمتمرکز ایجاد شده توسط سولانا به توسعه دهندگان و سرمایه گذاران اجازه می‌دهد تا آزادانه به توسعه بازی‌ها، ان اف تی(NFT)، سیستم‌های پرداخت و عملیات مالی بپردازند. هدف سولانا حل مشکل سه گانه بلاکچین‌ها یعنی تعادل امنیت، مقیاس پذیری و غیرمتمرکز بودن است و به نظر می‌آید به خوبی توانسته از پس این موضوع بر بیاید.

تاریخچه و بنیان گذاران سولانا

آناتولی یاکوونکو (Anatoly Yakovenko) یک توسعه دهنده فناوری اوکراینی است که پس از خروج از شرکت کوالکام(Qualcomm) سولانا را پایه ریزی کرد. او هم اکنون مدیرعامل بنیاد سولاناست.  یاکوونکو طرح اولیه سولانا را در سال 2017 ارائه کرد. در این طرح با استفاده از مکانیزم اثبات تاریخچه(PoH) مقیاس پذیری شبکه بیتکوین و اتریوم به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می‌کرد. با استفاده از این مکانیزم دیگر نیازی به راه حل‌های شاردینگ و لایه دو برای افزایش مقیاس پذیری نیست.

پس از ارائه این راه حل و استقبال از آن، یاکوونکو به فکر ایجاد یک بلاکچین جدید و به‌روز با قابلیت رفع مشکلات بلاکچین اتریوم افتاد. بعد از بررسی‌ها و تشکیل یک تیم کامل برای پروژه، نسخه بتای Mainnet سولانا در مارس(فروردین) 2020 رونمایی شد. در ابتدای راه فقط امکان انجام تراکنش‌ها و پشتیبانی از قراردادهای هوشمند در شبکه سولانا وجود داشت اما به مرور این بلاکچین توسعه پیدا کرد. این توسعه تا به امروز ادامه پیدا کرده تا جایی که امروزه امکان استیکینگ(Staking)، اجرای اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز(Dapps)، پروتکل‌های وام دهی و به طور کلی دسترسی به جهان Web3 در شبکه سولانا وجود دارد.

 

سولانا بزرگترین رقیب اتریوم

بلاکچین سولانا چگونه کار می‌کند؟

سولانا از نوعی از مکانیزم اجماع اثبات سهام به نام اثبات سهام نمایندگی شده(DPoS) استفاده می‌کند که از این نظر مشابه با پروژه‌هایی مثل ترون(Tron) و ایاس(EOS) است. در این مکانیزم ، سهام‌داران(دارندگان توکن‌ها) طی دوره‌های مختلف به اعتبارسنج‌ها رأی می‌دهند تا  نماینده شوند.

نمایندگان وظیفه تولید بلاک‌ها و اعتبارسنجی تراکنش‌ها عهده دار هستند.

از آنجا که تعداد نمایندگان انتخاب شده در هر دوره محدود است، اثبات سهام نمایندگی شده به طور قابل توجهی زمان تولید بلاک‌ها و تایید تراکنش‌ها را کاهش می‌دهد و از این رو، عملکرد بلاکچین را بهتر می‌کند. این مکانیزم، ترکیبی از تمرکززدایی و دموکراسی است و در آن اگر نماینده‌ای از وظایف خود تخطی کند، اعتبارسنج‌های دیگر با بررسی‌های مداوم آن را شناسایی و تنبیه می‌کنند.

در کنار DPoS، سولانا از مکانیزم کمکی دیگری به اسم اثبات تاریخ(PoH) استفاده می‌کند. در این مکانیزم، تابع هش SHA-256، تمام تراکنش‌ها را رمزنگاری می‌کند و تراکنش‌ها دارای یک هش دیجیتالی هستند که زمان تراکنش در آن ثبت شده است. زمان هر تراکنش توسط نودهای شبکه بررسی می‌شود و اعتبارسنجی می‌گردد. نودها با استفاده از این اعتبارسنجی می‌توانند تراکنش‌هایی که قدیمی‌تر هستند را کنار بگذارند و فقط به سراغ تراکنش‌های جدید بروند. این مسئله زمان مورد نیاز برای تایید هر تراکنش را کاهش می‌دهد و به همین دلیل بلاکچین سولانا یکی از سریع‌ترین شبکه‌های موجود در دنیای ارزهای دیجیتال است.

در مکانیزم اثبات تاریخ، اعتبارسنج‌ها وضعیت تراکنش را بررسی می‌کنند و نودها معادلات پیچیده ریاضی را حل نمی‌کنند. بنابراین مقیاس پذیری و سرعت تراکنش‌ها به شدت در سولانا بهبود یافته است. این سرعت در حدی است که سولانا می‌تواند با سیستم‌های پرداخت مشهور مانند ویزاکارت با 70 هزار تراکنش در ثانیه رقا—–_=بت کند.

 

نحوه عملکرد سولانا

ویژگی سولانا چیست؟ چه چیزی سولانا را خاص می‌کند؟

تا به امروز، بیش از 400 پروژه مختلف و بزرگ روی بلاکچین سولانا در حال فعالیت است. امکانات منحصر به فردی که سولانا ارائه می‌کند باعث شده اکثر پروژه‌های جدید و به‌روز که قصد توسعه گسترده دارند، به این بلاکچین روی بیاورند. سولانا برای استفاده گسترده عمومی طراحی شده است. در استفاده گسترده باید سرعت تراکنش‌ها بسیار بالا باشد و در این سرعت بالا، امنیت بلاکچین مورد بحث قرار می‌گیرد.

مکانیزم اثبات تاریخ(PoH)

سولانا توانسته با مکانیزم اثبات تاریخ خود، مسئله امنیت بلاکچین را به کلی رفع کند. استفاده از PoH و ترکیب آن با مکانیزم اجماع اثبات سهام توانسته سولانا را به خاص‌ترین شبکه در بازار ارزهای دیجیتال تبدیل کند. همین استفاده از PoH کارمزد تراکنش‌ها روی شبکه سولانا را به شدت کاهش داده است. به طوری که کارمزد هر تراکنش روی شبکه سولانا، در شلوغ‌ترین زمان‌ها هم کمتر از 0.01 دلار یا همان یک سنت است. سولانا با همین ویژگی‌ها به عنوان یک شبکه خاص، بسیار ارزان و توسعه یافته شناخته می‌شود.

شکست ابر (CloudBreak)

مکانیزم شکست ابر که یک نوع مقیاس بندی افقی است در واقع اضافه کردن گره‌های بیشتر به شبکه است که به افزایش مقیاس‌پذیری شبکه می‌انجامد. در واقع کلودبریک روشی برای حافظه است که برای ردیابی تعادل شرکت‌کنندگان، افزایش سرعت و کارایی شبکه استفاده می‌شود. با این قابلیت، امکان درخواست تعداد زیادی تراکنش در لحظه ایجاد می‌شود.

استفاده از سی‌لول(SeaLevel)

اکثر شبکه‌های ارزهای دیجیتال فقط یک قرارداد هوشمند را در لحظه پشتیبانی می‌کنند. سولانا با استفاده از سی‌لول، به کاربران اجازه می‌دهد شبکه‌ای از قراردادهای هوشمند را به‌صورت همزمان اجرا کنند. در صورت لزوم و افزایش بار شبکه،  کاربران می‌توانند بارهای کاری را بین نودهای دیگر توزیع کنند.

پروتکل توربین(Turbine)

معمولاً در شبکه‌ها، افزایش تعداد Node(گره)ها منجر به افزایش زمان مورد نیاز برای ارسال اطلاعات به تمام Node(گره)ها می‌شود. اما در سولانا این مسئله با پروتکل توربین به کلی رفع شده است. در پروتکل توربین اگر یک گره بخواهد پیامی را به تمام گره‌های دیگر ارسال کند، نیازی به ارسال پیام به صورت تک تک به هر گره نیست. این پیام به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم می‌شود و به اعتبارسنج‌ها ارسال می‌گردد. اعتبارسنج‌ها پیام دریافتی را به گره‌های اطراف خود ارسال می‌کنند و این‌گونه پیام با سرعت بسیار بالایی انتقال می‌یابد. این موضوع هم به سرعت بیشتر و هم به تمرکززدایی بیشتر سولانا کمک می‌کند.

 

مکانیزم PoH در ساختار بلاکچین سولانا

آموزش خرید و فروش سولانا

خرید و فروش رمزارز سولانا با نماد SOL در صرافی آنلاین سالاریکس بسیار ساده است. بعد از ثبت نام و احراز هویت در صرافی ارز دیجیتال سالاریکس قابلیت معاملات برای شما در تمام بخش‌های صرافی فعال می‌شود. ثبت نام و احراز هویت در صرافی آنلاین سالاریکس کمتر از 10 دقیقه زمان می‌برد و طی مدت زمان کوتاهی شما می‌توانید خرید و فروش سولانا را شروع کنید. پس از انجام فرآیند احراز هویت و دریافت پیامک تایید، می‌توانید از قسمت داشبورد به بخش معاملات آنی بروید.

بعد از ورود به بخش معاملات آنی، صفحه خرید و فروش سولانا را مشاهده می‌کنید. ما در اینجا بخش خرید را انتخاب می‌کنیم. با انتخاب صفحه خرید، تب مربوط به انتخاب ارز و تخصیص مبلغ نمایان می‌شود. ابتدا در بخش «انتخاب نوع رمز ارز» سولانا را انتخاب می‌کنیم. سپس مقدار سولانایی که می‌خواهیم خریداری کنیم را وارد می‌کنیم. برای مثال ما 0.1 واحد سولانا را وارد می‌کنیم.

در نهایت با محاسبه اتوماتیک قیمت دلاری 0.1 سولانا، روی گزینه تایید می‌زنیم تا معامله انجام شود. تمام! با موفقیت و به همین سادگی ارز سولانا را خریداری کردیم!

 

خرید و فروش سولانا

خرید و فروش سولانا بدون احراز هویت

برای خرید و فروش و انجام معاملات ارز SOL در سالاریکس، شما فقط نیاز به یک شماره تلفن دارید. بعد از ثبت نام در صرافی آنلاین سالاریکس، بدون احراز هویت می‌توانید ارز سولانا را در بخش معاملات دلاری خرید و فروش کنید. بعد از ثبت نام، شما بلافاصله می‌توانید به صرافی واریز انجام دهید. برای خرید سولانا می‌توانید تتر یا هر ارز دیجیتال دیگری به صرافی ارز دیجیتال سالاریکس واریز کنید. بلافاصله بعد از واریز و در بخش معاملات دلاری، می‌توانید ارزتان را به سولانا تبدیل کنید و سولانا را همان لحظه برداشت کنید. اگر هم علاقمند به فروش سولانا هستید و نمی‌خواهید سیو سود خود را عقب بیاندازید، می‌توانید بلافاصله سولانا را به سالاریکس واریز کرده و آن را به تتر تبدیل کنید.

قیمت سولانا چگونه تعیین می‌شود؟

سولانا مانند هر دارایی دیگری قیمت وابسته به عوامل مختلف دارد. توسعه دوره‌ای سولانا یکی از عواملی است که می‌تواند روی قیمت این ارز دیجیتال تاثیر بگذارد. وضعیت کلی بازار ارزهای دیجیتال هم از دیگر عواملی است که بر قیمت تمام ارزهای دیجیتال از جمله سولانا تاثیر می‌گذارد. اما اصلی‌ترین عامل تاثیرگذار بر قیمت سولانا، عرضه و تقاضای این ارز دیجیتال است.

عرضه سولانا توسط مکانیزم توکن سوزی این ارز دیجیتال کنترل می‌شود. اما در مورد تقاضا، هر وقت تقاضا برای خرید این ارز دیجیتال افزایش یابد، قیمت سولانا رشد می‌کند.

 

پیش بینی قیمت و تحلیل قیمت سولانا

بهترین کیف پول سولانا

سولانا با محبوبیتی که در بازار ارزهای دیجیتال به دست آورده است، در اکثر کیف پول‌های معتبر و شناخته شده این حوزه وجود دارد. سولانا کیف پول‌های اختصاصی شبکه خود را هم دارد که نام آن‌ها را هم خواهیم آورد. کیف پول‌های سولانا باید از امنیت بالایی برخوردار باشند و تمام امکانات مربوط به بلاکچین سولانا را پشتیبانی کنند. در ادامه چند مورد از کیف پول‌های اصلی سولانا در لیست زیر نام برده شده اند:

Zelcore : زلکور یک کیف پول مولتی چین است و از ارزهای شبکه سولانا هم پشتیبانی می‌کند. این کیف پول هم در نسخه وب و هم اپلیکیشن در دسترس است.

Trust Wallet: تراست والت هم یک کیف پول مولتی چین است که فقط نسخه نرم افزار موبایل آن(IOS و Android) وجود دارد.

SolFlare : سولفلر یک کیف پول تحت وب مخصوص شبکه سولاناست که از تمام ارزها روی شبکه سولانا پشتیبانی می‌کند.

Phantom: فانتوم کیف پول اختصاصی سولاناست و در دو نسخه اپلیکیشن و افزونه مرورگر در دسترس است.

قیمت لحظه‌ای سولانا

بازار ارزهای دیجیتال یک بازار 24 ساعته است. بنابراین نوسانات در تمام لحظات روز اتفاق می‌افتند. برای این‌ که بتوانید قیمت لحظه‌ای سولانا را ببینید و از آن بهره ببرید، می‌توانید به صفحه سولانا در سایت صرافی آنلاین سالاریکس مراجعه کنید. در صفحه سولانا به صورت کامل نمودار لحظه‌ای قیمت سولانا و نوسانات آن قابل مشاهده است. همچنین اگر تمایل به خرید یا فروش سولانا داشتید از بالای همین صفحه می‌توانید اقدام به خرید و فروش سولانا کنید.

 

قیمت لحظه‌ای سولانا

پیش بینی قیمت سولانا

سولانا یکی از محبوب‌ترین ارزهای بازار است. به همین دلیل نگرانی‌های زیادی درباره آینده آن و فرصت‌های سرمایه گذاری پیرامون سولانا وجود دارد. تحلیلگران زیاد و مشهوری آینده سولانا را بررسی و پیش بینی کرده اند. با بررسی این تحلیل‌ها، جمع بندی جامع انجام دادیم و یک نمای کلی از پیش بینی قیمتی سولانا در آینده را با هم می‌بینیم.

پیش بینی قیمت سولانا در سال 2025

با توجه به بررسی پتانسیل کلی بازار ارزهای دیجیتال و شرایط فعلی سولانا، تحلیلگران مختلف پیش بینی‌های متفاوتی را ارائه می‌کنند. تحلیلگران InvestingHaven پیش بینی قیمت 200 تا 300 دلاری را برای سولانا در سال 2025 دارند. در حالی که تحلیلگران مجله changelly، قیمت میانگین 150 دلاری را برای SOL در نظر دارند.

پیش بینی قیمت سولانا در پنج سال آینده و 2030

در پیش بینی قیمت سولانا برای سال 2030، اکثر تحلیلگران روی یک قیمت اتفاق نظر دارند. هم تحلیلگران changelly و هم تحلیلگران InvestingHaven پیش بینی می‌کنند که سولانا در حالتی منطقی در سال 2030 ارزشی 1000 دلاری پیدا خواهد کرد.

بهترین زمان خرید سولانا چه زمانی است؟

درباره زمان خرید سولانا باید موارد مختلفی را در نظر بگیرید. اما اگر یک راهنمای کلی برای این موضوع بخواهید، باید گفت که در زمان اصلاح‌های بازار و زمانی که شاخص ترس و طمع پایین تر از عدد 25 است، زمان خوبی برای خرید ارزهای دیجیتال از جمله سولانا می‌باشد. البته علاوه بر این موارد، باید تحلیل شخصی هم انجام دهید و وضعیت کلی بازار را بررسی کنید. قبل از هرگونه سرمایه گذاری و معامله، با ریسک‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال و شرایط خرید و فروش رمزارزها آشنا شوید.

کارمزد انتقال سولانا

سولانا به دلیل استفاده از مکانیزم PoH به مقدار خیلی خوبی هزینه تراکنش‌ها را کاهش می‌دهد. در شلوغ‌ترین وضعیت شبکه و ترافیک تراکنش‌ها، کارمزد سولانا از 0.01 دلار یا همان یک سنت تجاوز نمی‌کند و نسبت به کارمزد تراکنش در شبکه اتریوم، بسیار پایین‌تر است.

در صرافی سالاریکس و در بخش معاملات دلاری شما می‌توانید بدون احراز هویت خرید و فروش سولانا را انجام دهید.

سولانا حدود 600 میلیون واحد عرضه کل دارد که از این مقدار حدود 500 میلیون سکه در گردش است و مابقی به صورت دوره‌ای وارد چرخه می‌شوند.

در صفحه مربوط به ارز سولانا در صرافی سالاریکس، شما نمودار لحظه‌ای و قیمت سولانا را می‌توانید مشاهده کنید.

جدید ترین مطالب مجله

روز پیتزای بیتکوین

روز پیتزای بیتکوین

روز پیتزای بیتکوین یکی از روزهای مهم در تاریخ بیتکوین است که در آن اتفاق بسیار جالبی رخ داد و باعث انجام اولین تراکنش بیتکوین شد. چندی پیش در سال 2008 بیت کوین توسط شخص یا گروهی با نام ساتوشی ناکاموتو متولد شد. حدود سال 2009 استفاده از رمزارز بیت کوین مورد استفاده قرار گرفت. […]

مشاهده
متاورس

متاورس

متاورس چیست متاورس تلفیقی از جهان فیزیکی با دنیای دیجیتال است. زندگی در متاورس ایده ایی است که اولین بار در رمان “سقوط برف” نوشته ی نیل استفنسون بیان شد و مورد استقبال قرار گرفت. این کتاب دنیایی سه بعدی متشکل از آواتارهاست. زمانی این پروژه جدیت گرفت که کمپانی فیسبوک نام خود را به […]

مشاهده
دیفای

دیفای

دیفای چیست؟ در این مقاله از صرافی آنلاین سالاریکس، به بررسی دیفای می پردازیم. دیفای با نام لاتین  Decentralized Finance به معنی فایننس غیر متمرکز یا امور مالی غیر متمرکز شناخته می شود. این مفهموم تمامی خدمات مالی را شامل می شود. دیفای را می توان زیر مجموعه ایی از اپلیکیشن های غیر متمرکز دانست […]

مشاهده
آلت سیزن چیست؟

آلت سیزن چیست؟

آلت سیزن یا فصل آلت‌کوین‌ها مفهومی مهم در بازار کریپتوکارنسی است که در آن رمزارزهای جانبی به طور همزمان با ارزهای اصلی مانند بیت‌کوین رشد و افزایش قابل توجهی در قیمت و حجم معاملات خود تجربه می‌کنند. آلت سیزن برای سرمایه‌گذاران و تریدرها فرصتی عالی برای بهره‌برداری از این رشد قابل توجه و کسب سود […]

مشاهده
پشتیبانی آنلاین سوالی دارید؟
پشتیبانی آنلاین

تماس از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰

پشتیبانی آنلاین تماس تلفنی