تبلیغات اول

استلار Stellar | XLM

USDT

تومان

بازار جهانی

معرفی ارز
درصد تغییرات روز گذشته
قیمت جهانی USDT

اطلاعات بازار سالاریکس

قیمت خرید از ما تومان
قیمت فروش به ما تومان
قیمت به دلار USDT
تومان
خرید کنید

استلار

شبکه پرداخت استلار توسط ارز دیجیتال این شبکه به نام Stellar Lumen یا XLM تامین می‌شود. هدف اصلی این شبکه برقراری ارتباط بین سیستم مالی جهانی با کسب‌وکارها و توسعه‌دهنگان است. در نتیجه این هدف کاربران بتوانند از سرعت بالا، هزینه‌های پایین تراکنش‌ها و قابلیت همکاری مشترک استفاده کنند.

این ارز همچنین به‌عنوان سیستمی فرامرزی برای نقل‌وانتقالات مالی شناخته می‌شود. اگر شما نیز تمایل به کسب اطلاعات راجع به ارز استلار و شبکه آن دارید، دعوتتان می‌کنیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

ارز دیجیتال استلار

ارز استلار

بنیاد توسعه استلار یا Stellar.org در سال 2014 شبکه‌ای غیر متمرکز و همتا به همتا یا P2P را معرفی کرد. راه‌اندازی این شبکه در سال 2015 به‌صورت رسمی انجام شد. هدف اصلی شبکه اتصال سیستم‌های مالی جهانی و ارائه پروتکلی با تضمین بالا برای ارائه‌دهندگان خدمات مالی بود.

طراحی این پلتفرم براساس نقل‌وانتقالات مالی سریع و مطمئن با کمترین هزینه ممکن انجام شده است. Stellar را به‌عنوان پل ارتباطی بین افراد و بانک‌ها با پردازنده‌های پرداخت می‌شناسند.

عملکرد شبکه استلار مانند یک صرافی غیر متمرکز است.

همچنین شبکه stellar به کاربران امکان مدیریت سفارش‌های خرید و فروش را می‌دهد.

استلار یا  XLM چیست؟

از‌طرفی‌دیگر XLM توکن داخلی این شبکه است که به کاهش هزینه تراکنش‌ها کمک می‌کند. لازم به ذکر است که شبکه stellar از امنیت بالایی نیز برخوردار است. به‌همین‌منظور کاربران باید حداقل یک توکن XLM داشته باشند تا بتوانند در شبکه فعال بمانند. دراین‌صورت هزینه تراکنش‌ها برای مردم عادی پایین و برای ریزتراکنش‌هایی که هکرها انجام می‌دهند، گران قیمت می‌شود. همین امر چون شانسی برای سود هکرها نمی‌ماند باعث محافظت از شبکه داخلی خواهد شد.

به‌علاوه مخاطبان و کاربران شبکه stellar بیشتر از کشورهای پیشرفته هستند که به‌صورت کاربران عادی از طریق تراکنش‌های ساده و ارزان به اقتصاد جهانی دسترسی دارند. همچنین این شبکه از ارز بومی خود برای تولید و ارسال پول نقد به ارزهای دیگر استفاده می‌کند. ارز بومی از یک سمت ارسال و در سمت دیگر با ارز دیگری دریافت می‌شود. این سیستم زمانی به اوج سوددهی خود می‌رسد که معامله بین ارزهای بدون جفت با معامله بالا انجام شود.

پشتیبانی از معاملات چند ارزی یکی دیگر از مزیت‌های فوق‌العاده این شبکه است.این قابلیت توسط فناوری به‌نام Anchors ایجاد می‌شود. این فناوری با ساده کردن فرایندهای درون شبکه‌ای به انجام تراکنش‌ها سرعت می‌بخشد.

تحلیل ارز استلار

تاریخچه‌ی استلار به سال 2014 برمی‌گردد، زمانی که جسکوب لیند (Jed McCaleb)، یکی از بنیانگذاران رمزارز ریپل (Ripple)، تصمیم گرفت یک پروژه جدید را آغاز کند. او به همراه جویس کیم (Joyce Kim) تیمی را تشکیل داد و به توسعه‌ی استلار متمرکز شدند. نام اولیه‌ی این پروژه “بریلیانت” (The Brilliant Network) بود، اما در سال 2015 به استلار تغییر نام داده شد. استلار از شبکه‌ی اصلی خود که در سال 2015 راه‌اندازی شد ، رمزارز خود را با نماد XLM معرفی کرد.

استلار از تکنولوژی توافق مجانبی به نامSCP_( (Stellar Consensus Protocol استفاده می‌کند. SCP اجازه می‌دهد تا تراکنش‌های معتبر با توافق و یکپارچگی بین شبکه‌ی اعضا تایید شود. این روش باعث می‌شود تا تراکنش‌ها با سرعت بالا و با کیفیت قابل قبول انجام شود.

این الگوریتم بر اساس ایده‌ی اصلی “فرآیند توافق بر پروتکل اتفاقی” ایجاد شده است. در SCP، اعضای شبکه با یکدیگر برای توافق بر روی تراکنش‌ها و حالت شبکه هماهنگ می شوند. این توافق به وسیله‌ی یک سری ارتباطات بین اعضا صورت می‌گیرد و در نهایت یک توافق یکپارچه برای ترتیب و اعتبار تراکنش‌ها بدست می‌آید.

قیمت استلار

SCP در چند مرحله متوالی عمل می‌کند تا به توافق برسد. این مراحل شامل نامزدی، آماده‌سازی، رأی‌گیری و پذیرش است. در مرحله نامزدی، نمایندگان ارزش‌ها یا تراکنش‌ها را پیشنهاد می‌دهند. در مرحله آماده‌سازی، نمایندگان این پیشنهادها را جمع‌آوری و بررسی می‌کنند. رأی‌گیری شامل تبادل پیام‌ها بین نمایندگان است تا بر روی یک پیشنهاد واحد توافق شود. در نهایت، مرحله پذیرش تعیین میشود که آیا یک پیشنهاد به توافق رسیده است یا خیر و بررسی می‌کنند. رأی‌گیری شامل تبادل پیام‌ها بین نمایندگان است تا بر روی یک پیشنهاد واحد توافق شود. در نهایت، مرحله پذیرش تعیین میشود که آیا یک پیشنهاد به توافق رسیده است یا خیر.

اساس کار شبکه Stellar

اساس این شبکه بر پایه ارز بومی آن طراحی شده است که XLM نام دارد. این ارز به‌عنوان ارزی واسطه برای تمامی عملیات‌ها عمل می‌کند. همچنین ارز مورد استفاده برای پرداخت هزینه تراکنش‌های شبکه است. به این صورت که شبکه ابتدا پول را به ارز بومی خود تبدیل می‌کند. سپس با استفاده از آن، ارز درخواستی را خریداری خواهد کرد.

فناوری پرداخت‌های این شبکه براساس دفتر کل توزیع شده است. دارایی رمزنگاری شده شبکه استلار می‌تواند کمک فراوانی به پرداخت‌های فرامرزی کند. بدین صورت که بر مشکلاتی مانند روند کند پرداخت یا هزینه‌های بالای تراکنش‌ها غلبه می‌کند. در نتیجه ارز XLM بیشتر روی کمک به افراد برای انجام راحت‌تر تراکنش‌ها متمرکز است. برای همین موضوع شبکه این ارز دیجیتال دسترسی به سیستم‌های مالی را به مردم ارائه می‌دهد. در نتیجه مردم می‌توانند پول را با کمترین هزینه و با سرعت بالا در سرتاسر جهان منتقل کنند.

آشنایی با رمزارز استلار

خرید استلار

این فناوری در تکنولوژی شبکه‌های دیجیتال کاربرد دارد. اساس کار این فناوری بر پایه یک پایگاه داده است.

این پایگاه داده به‌صورت غیرمتمرکز در تمامی کامپیوترهای جهان به اشتراک گذاشته می‌شود.

این تکنولوژی باعث شده که پایگاه‌های متمرکز از جریانات دیجیتال کنار گذاشته شوند. برای مثال وقتی وارد سایتی می‌شوید و در آن ثبت نام می‌کنید، اطلاعات شما توسط پایگاه ثابت و متمرکز آن سایت ثبت و ذخیره می‌شود. در حالی‌که اگر آن سایت از فناوری دفتر کل توزیع شده برخوردار باشد، اطلاعات توسط هر کسی که بخشی از اکوسیستم مشترک و توزیع شده است، ذخیره خواهد شد.

آشنایی با فناوری دفتر کل توزیع شده یا DLT

هدف از این فناوری جایگزینی پایگاه‌های غیر متمرکز با شبکه‌های متمرکز است که انواع مختلفی نیز مانند بلاک‌چین‌، دگ و هش‌گراف دارد.

امروزه بلاک‌چین‌ها را به‌عنوان پرکاربردترین دفاتر کل توزیع شده شبکه‌های دیجیتال می‌شناسند. درنتیجه بلاک‌چین‌ها برای برنامه‌های غیر متمرکز نیز توانسته‌اند نقشی حیاتی ایفا کند.

بنیان‌گذاران شبکه استلار چه کسانی هستند؟

بنیان‌گذاران اصلی این شبکه جد مک کالب و جویس کیم هستند. جد مک کالب در اوایل در شبکه ریپل مشغول بود. او به‌علت اختلاف نظر در مورد آینده شکرت ریپل از این شرکت جدا شد. در نهایت در سال 2013 با وکیل جویس کیم شبکه استلار را تاسیس کرد.

جد مک کالب صحبتی در رابطه با منطق پشت این شبکه با سایت‌های معتبر ارزهای دیجیتال داشت که در این صحبت به اهداف اصلی خود اشاره کرد. او گفت که تصمیم دارد که دارای‌های دیجیتال را در جریان‌های اصلی مالی شکوفا کند. همچنین شبکه استلار می‌تواند با تبادل دارایی‌های دیجیتال با انواع دیگر دارایی‌ها به‌صورت موازی این کار را انجام دهد.

هدف اصلی مک کالب رفع چالش های ایجاد شده در مبادلات مالی است. برای همین منظور او از این شبکه برای انتقال ارزهای فیات به ارزهای دیجیتال کاربران استفاده می‌کند. همچنین او در حال حاضر به‌عنوان مدیر ارشد فناوری این شرکت فعالیت می‌کند که لقب بنیان‌گذار استلار را نیز به‌دوش می‌کشد. به‌علاوه جویس کیم اشاره می‌کند که این شبکه با سیال کردن پول قصد دارد که پتانسیل اقتصادی جهان را بیشتر کند.

مزایای استلار

ارز دیجیتال استلار

چرا از stellar به‌عنوان شبکه‌ای منحصربه‌فرد یاد می‌شود؟

کارمزد تراکنش‌های مالی یکی از اصلی‌ترین معضلات کاربران به‌شمار می‌رود. همچنین کارمزد تراکنش‌ها علاوه‌بر انتقال‌های برون مرزی به ازدحام شبکه نیز مربوط است. برای مثال می‌توان به پی‌پال برای پرداخت‌های بیرون‌مرزی یا ازدحام در شبکه‌های بیت‌کوین واتریوم اشاره کرد.

شبکه stellar به‌علت اینکه برای هر تراکنش فقط 0.00001 XLM دریافت می‌کند، شبکه‌ای منحصربه‌فرد شناخته می‌شود. توجه داشته باشید که ارزش این ارز برابر با چند سنت دلار آمریکا است که باعث می‌شود کاربران به‌راحتی با هر مبلغی از آن استفاده کنند.

شبکه های جدید معمولا نمی توانند همکاری های خوبی با شرکت های بزرگ داشته باشند. اما استلار این گونه نبوده است و بسیار موفق عمل کرده است.

این شبکه چند سال پیش با IBM همکاری را داشتند که باعث راه‌اندازی World Wire شد. این پروژه به موسسات مالی بزرگ این امکان را می‌دهد که تراکنش‌های خود را به شبکه stellar متصل کنند. همچنین با استفاده از دارایی‌های دیجیتال مانند استیبل کوین‌ها تراکنش انجام دهند.

یکی دیگر از مزیت‌های این شبکه قدرت انتخاب بخش مدنظر برای کمک اجتماعی بلاعوض است. بسیاری از پروژه‌های ارزهای دیجیتال کمک‌های اجتماعی بلاعوض دریافت می‌کنند که مشخص نیست در چه زمینه‌ای از این کمک‌های مالی استفاده می‌شود. اما در این شبکه شما می‌توانید زمینه‌ سرمایه‌گذاری بلاعوض خود را مشخص کنید.

سکه‌های XLM در گردش شبکه چه مقدار است؟

مجموع 100 میلیارد سکه XLM در سال 2015 که این شبکه راه‌اندازی شد، در گردش بود. نکته قابل توجه تغییر در سیاست‌های شبکه پس از راه‌اندازی است که باعث شد کل عرضه توکن XLM به 50 میلیارد کاهش پیدا کند. عرضه در گردش این توکن در حال حاضر تقریبا معادل 20 میلیارد توکن است.

نیمی از عرضه ارز دیجیتال این شبکه در سال 2019 توسط بنیاد توسعه شبکه stellar به اصطلاح از شبکه خارج شد. در نتیجه 30 میلیارد XLM هم‌اکنون در کنترل شبکه است. این مقدار توکن برای توسعه و بازاریابی برای شبکه در نظر گرفته شده است. در واقع معادل یک سوم این مقدار نیز برای سرمایه‌گذاری در سایر پروژه‌های ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود.

آشنایی با امنیت شبکه stellar

امنیت این شبکه بر پایه پروتکل اجماع مخصوص تامین می‌شود. این پروتکل چهار ویژگی اصلی دارد که می‌تواند امنیت شبکه را افزایش دهد. از این چهار ویژگی می‌توان به کنترل غیرمتمرکز، تاخیر کم، اعتماد انعطاف‌پذیر و امنیت جانبی اشاره کرد. به این پروتکل Stellar Consensus Protocol یا SCP نیز می‌گویند.

از طریق پروتکل SCP هر فردی می‌تواند دستیابی به فرایند اجماع را داشته باشد. بااین‌حال هیچ نهادی نمی‌تواند قدرت بیشتری برای تصمیم‌گیری نسبت به سایرین پیدا کند. همچنین تراکنش‌ها در زمان کم و با قیمت پایین انجام می‌شود.

تحلیل استلار

آینده ارز استلار از نظر تحلیل فاندامنتال

شبکه stellar بیشتر تمرکز خود را روی اقتصادهای در حال توسعه قرار داده است. در نتیجه این سیاست افرادی که خارج از محدوده خدمات بانکی هستند نیز می‌توانند از خدمات بانکی استفاده کنند. همچنین یکی از مزیت‌های مهم این شبکه رایگان بودن استفاده افراد و موسسات مالی از پلتفرم آن است.

به‌علاوه این شبکه از حالت تبادل توزیع شده استفاده می‌کند. این مزیت به کاربران این امکان را می‌دهد که پرداخت‌های خود را با ارز مدنظر خود انجام دهند. بدین صورت که حتی اگر بخواهند می‌توانند اعتبار را در ارز دیگری نگه‌دارند که با تبدیل با ارز مدنظر خود پرداخت انجام دهند.

البته که فرد دریافت کننده اعتبار می‌تواند معادل ارز خود را از موسسات شریک مانند بانک‌ها دریافت کند. همچنین مهم‌ترین نکته این شبکه کوتاه‌کردن زمان تراکنش‌ها و کاهش کارمزد آن‌ها است. این موضوع سبب شده است که استلار به‌عنوان سیستم مبادلات اعتبار فرامرزی نهادهای مالی را به هم متصل ‌کند.

در واقع شبکه stellar مانند سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین عمل می‌کند. مهم‌ترین تفاوت آن با بیت‌کوین سیستم امنیتی و پروتکل اجماع آن است.

در سال 2014 استلار شبکه خود را آپدیت کرد. همانطور که می دانید به این آپدیت ها فورک می گویند. تمامی این مراحل استلار را به سیستمی اوپن سورس یا منبع باز تبدیل کرد.

همانطور که قبل‌تر نیز اشاره کردیم این پروتکل باعث می‌شود که فرایند احراز هویت تراکنش‌ها به‌جای اینکه در تمامی گره‌ها بررسی شود، احراز هویت تراکنش در تعداد مشخصی گره قابل اعتماد صورت پذیرد. نکته حائز اهمیت دیگر در رابطه با این شبکه افزایش حجم معاملات در آن است که می‌تواند سینگالی مثبت برای ارز XLM باشد.

تحلیل ارز استلار

تحلیل ارز استلار بر پایه تکنیکال می‌تواند دیدی مشخص از آینده قیمتی آن به ما بدهد.

اگر نگاهی به تایم فریم روزانه بیندازیم، متوجه می‌شویم که قیمت ارز استلار در روندی صعودی قرار دارد. برای اینکه این روند صعودی ادامه داشته باشد باید از سقف قیمتی 0.134911 عبور کند.  پس از عبور از این سقف بلافاصله به مقاومتی خواهد رسید که حدود قیمتی 0.138316 تا 0.145927 دارد.

قیمت در این نواحی واکنش نزولی حتی کوچک خواهد داشت؛ چراکه بسیاری از فروشندگان در این قیمت ممکن است ارز stellar خود را بفروشند. همچنین قیمت پس از عبور از این مقاومت با کمک و حمایت خریداران به مقاومت بعدی خواهد رسید که از قیمت 0.157945 شروع می‌شود.

اگر رمز ارز استلار بتواند از این مقاومت نیز عبور کند، به سقف قیمتی هفتگی و ماهانه خود خواهد رسید که انتظار واکنش نزولی را در آن زمان خواهیم داشت. ازسویی‌دیگر اگر نتواند روند صعودی خود را به هر دلیلی حفظ کند، به حمایت‌های پایین دست خود خواهد رسید.

قیمت 0.113822 اولین حمایتی است که انتظار می‌رود در این قیمت خریداران شروع به خرید ارز استلار کنند. درنتیجه روند نزولی قیمت به روندی صعودی تبدیل شود. اگر این حمایت قیمتی نیز نتواند روند را تغییر دهد، انتظار می‌رود که تا قیمت 0.101262 کاهش قیمت را داشته باشیم. این عدد یکی از کف‌های مهم قیمتی روزانه به‌حساب می‌آید. قیمت در محدوده بین عدد 0.098490 و 0.094603 در تایم فریم روزانه سطح مقاومتی قوی دارد. همچنین در گذشته از همین سطح شاهد افزایش ناگهانی قیمت استلار بوده‌ایم.

مزایا و معایب استفاده از ارز دیجیتال استلار

هر ازر دیجیتال نسبت به شبکه و اهدافی که دارد، دارای مزایا و معایب خاصی است.

ارز دیجیتال stellar نیز از این قاعده مستثنی نیست. از مزیت‌های شبکه این ارز می‌توانیم به سرعت بالا در تراکنش‌ها و پشتیبانی از چندین ارز اشاره کنیم. همچنین این شبکه هزینه بسیار کمی برای تراکنش‌ها دریافت می‌کند که این امر خود مزیت بزرگی به حساب می‌آید.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که هر تراکنش در این شبکه حداکثر پنج ثانیه طول می‌کشد. این سرعت نسبت به شبکه‌های موجود دیجیتال سرعت بسیار مناسبی است. با وجود این سرعت و پشتیبانی از چندین ارز مختلف، این شبکه امکانات بسیاری را برای نقل و انتقالات مالی نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

آن روی سکه معایب استفاده از ارز دیجیتال استلار قرار دارد. بررسی این موضوع باعث می‌شود، آگاهی بیشتری نسبت به سرمایه‌گذاری روی این ارز داشته باشید. توجه کنید که معایب استفاده از این ارز برای تراکنش‌ بسیار اندک است. به همین دلیل بیشتر از اعتماد به‌عنوان نقطه ضعف اصلی این شبکه یاد می‌شود. علت اصلی این مشکل استفاده این شبکه از استیبل کوین‌ها برای تسهیل پشتیبانی ارز بومی خود است.

مشکل دیگری که کاربران شبکه stellar با آن مواجه می‌شوند، حداقل موجودی Lumens در حساب خودشان است که به‌منظور استفاده از خدمات شبکه قرار می‌گیرد.

البته که شبکه برای جلوگیری از ایجاد هرزنامه‌ها، حساب‌های جعلی و مسدود کردن تراکنش‌های بی‌معنی از این ایده استفاده می‌کند. در نتیجه کاربران برای استفاده از خدمات این پلتفرم باید مقدار مشخصی ارز Lumens را در حساب خود داشته باشند.

ارزxlm

خرید و فروش ارز استلار در طیف گسترده‌ای از صرافی‌های معتبر دیجیتال امکان پذیر است. همچنین خرید استلار را می‌توانید توسط خود شبکه نیز انجام دهید. توجه داشته باشید که خرید ارز stellar به اسم‌های ارز Lumens و ارز XLM نیز صورت می‌پذیرد.

قیمت لحظه‌ای ارز دیجیتال استلار

قیمت زنده این ارز هم اکنون برابر با 0.125709 دلار آمریکا با حجم معاملاتی 118936591 دلار در بیست و چهار ساعت گذشته است. همچنین توجه داشته باشید که روند فعلی ارز XLM را صعودی تشخیص داده‌اند. به‌علاوه ارزش بازار واقعی این ارز معادل 3,515,478,553 دلار با عرضه در گردش 27,965,292,257 سکه XLM است.

استلار ارز دیجیتال

اگرچه استفاده از ارزهای دیجیتال در معاملات بانکی نسبتا اتفاق جدیدی محسوب می‌شود، اما برخی از بزرگ‌ترین موسسات مالی و بانکی هم اکنون در حال تلاش برای اتصال به شبکه ارز استلار هستند.

هدف اصلی استلار ارتباط بین سیستم های مالی است. توسعه دهنگان استلار تلاش کرده اند ویژگی های مثبتی مانند سرعت بالای تراکنش ها با هزینه پایین ایجاد کنند. به همین دلیل استلار دارای محبوبیت زیادی در بین پروتکل های مالی است.

استلار ارز دیجیتال را در زمینه‌ای که جزو هدف‌های اصلی این تکنولوژی بوده شکوفا کرده است. در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات کامل و کاربردی در رابطه با ارز دیجیتال استلار خدمت شما عزیزان ارائه کنیم و امیدواریم برای کسانی که قصد سرمایه‌گذاری روی این ارز را دارند، مفید بوده باشد.

خرید و فروش استلار

در معامله‌های رمزارزها، داشتن اطلاعات دقیق و جامع از پروژه‌ها و تکنولوژی آن‌ها می‌تواند تفاوت بین سرمایه‌گذاری سودآور و زیان‌بار را ایجاد کند.ما در صرافی آنلاین سالاریکس سعی داریم پیچیده ترین مفاهیم را به بهترین شکل برای شما برای شما توضیح دهیم که در نهایت بهترین تصمیم را برای سرمایه گذاری سود آور اتخاذ کنید.

رمزارز استلار (Stellar) یک پروتکل توزیع شده و سیستم پرداخت دیجیتال است که بر اساس تکنولوژی بلاکچین (blockchain) عمل می‌کند. استلار با هدف فراهم کردن یک زیرساخت امن و قابل اعتماد برای انتقال سریع ارزها و دارایی‌ها در سراسر جهان، توسعه یافته است. این رمزارز از شبکه‌ی استلاریوم (Stellar Network) استفاده می‌کند که توسط سازمان غیرانتفاعی استلار توسعه و نگهداری می‌شود. ، استلار به عنوان یک رمزارز با هدف ارائه‌ی خدمات مالی سراسری، قابل اعتماد و امن، با هزینه کم و سرعت بالا ،شناخته می‌شود. ارائه ی خدمات مالی به کاربران از اهداف اصلی استلار است که سیستم بانکداری متمرکز نمی تواند در اختیارشان قرار دهد.

به طور کلی، استلار با استفاده از شبکه‌ی غیرمتمرکز و تکنولوژی توافق مجانبی، امکان انتقال سریع و بدون هزینه‌ی ارزها و دارایی‌ها را فراهم می‌کند. این روش به کاربران در مناطق کمتر توسعه یافته کمک می‌کند تا به خدمات مالی برسند و وابستگی به سیستم بانکی سنتی را کاهش می دهد. با اضافه شدن این رمز ارز جذاب به لیست ارزهای دیجیتال صرافی ایرانی سالاریکس، شما می توانید به راحتی با داشتن کارت های عضو سامانه ی شتاب آنها را خریداری کنید.

جدید ترین مطالب مجله

معامله فیوچرز چیست؟

معامله فیوچرز چیست؟

معامله فیوچرز یکی از مهمترین و پرطرفدارترین ابزارهای مالی در بازارهای جهانی است. این ابزار امکان خرید و فروش قراردادهای استاندارد برای خرید یا فروش دارایی خاص در آینده را فراهم می‌کند. در این نوع معاملات قراردادها روی قیمت و تاریخ مشخصی بسته می‌شوند و اطلاعات مربوط به خرید و فروش در آینده مشخص می‌شود. […]

مشاهده
حکم شرعی ارزهای دیجیتال

حکم شرعی ارزهای دیجیتال

در دنیای پیشرفته و فناورانه امروز با ظهور ارزهای دیجیتال و بلاک‌چین مفهوم پول و تعاملات مالی نیز تحولات قابل توجهی را تجربه کرده است. در شکل گیری این نوع ارزها یکی از مسائل مطرح شده حکم شرعی آن‌ها بوده به‌شمار می‌رود. با توجه به اهمیت بزرگی که مفاهیم شرعی در زندگی مسلمانان به خود […]

مشاهده
وایت پیپر چیست؟

وایت پیپر چیست؟

وایت پیپر عنصری بسیار اساسی و حیاتی در دنیای ارزهای دیجیتال و پروژه‌های فناوری بلاک‌چین است. این مفهوم در حال حاضر به عنوان یکی از اصولی‌ترین و مهم‌ترین سند‌ها در جوامع ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود. وایت پیپر به طور کلی به سندی مرجع ارجاع دارد که جزئیات فنی، مفهوم و اهداف پروژه ارز دیجیتال را […]

مشاهده
10 روش کسب درآمد دلاری در ایران+ راه حل برای نقد کردن آن

10 روش کسب درآمد دلاری در ایران+ راه حل برای نقد کردن آن

با توجه به تورم افسارگسیخته و افزایش مخارج زندگی در ایران، ضرورت درآمد دلاری بیش از پیش حس می‌شود. وقتی اسم درآمد دلاری به میان می‌آید، ذهن خیلی از افراد به سمت کارهای سخت مثل صادرات و انجام پروژه‌های خیلی تخصصی می‌رود اما راه‌های آسان‌تری هم وجود دارد! با گسترش استفاده کاربران از اینترنت و […]

مشاهده
پشتیبانی آنلاین سوالی دارید؟
پشتیبانی آنلاین

تماس از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰

پشتیبانی آنلاین تماس تلفنی