تبلیغات اول

میکر Maker | MKR

USDT

تومان

بازار جهانی

معرفی ارز
درصد تغییرات روز گذشته
قیمت جهانی USDT

اطلاعات بازار سالاریکس

قیمت خرید از ما تومان
قیمت فروش به ما تومان
قیمت به دلار USDT
تومان
خرید کنید

میکر

پلتفرم میکر ابزار اصلی و توکنی حاکمیتی دارد که نام آن را ارز دیجیتال میکر گذاشته است. پلتفرم Maker نیز سازمانی مستقل و غیرمتمرکز به‌شمار می‌رود. همچنین طراحی این پلتفرم بر پایه اتریوم است. در این محتوا به تمامی جوانب این ارز دیجیتال و پلتفرم مرتبط با آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا اطلاعات کافی برای سرمایه‌گذاری در این ارز دیجیتال را به دست بیاورید.

درباره میکر

ایده‌­ی اولیه‌­ی ارز دیجیتال میکر (Maker) در ابتدا در سال 2015 شکل­ گرفت و سپس در دسامبر 2017 به طور کامل راه­‌اندازی شد. میکر، پروژه­‌ای است که وظیفه آن کار با DAI است که خود یک ارز رمزنگاری غیرمتمرکز و وابسته به دلار آمریکا است. پروتکل میکر یکی از بزرگترین برنامه­‌های کاربردیDAP در بلاک چین اتریوم به حساب می‌آید که از سوی گروه متفاوتی از مشارکت­‌کنندگان، از جمله توسعه­‌دهندگان بنیاد میکر Maker، شرکای خارجی آن و اشخاص و نهادهای دیگر طراحی شده ­است. این اولین برنامه مالی غیر متمرکز (DeFi ) محسوب می‌شود که مورد­اقبال عموم قرار گرفته­ است.

ارز دیجیتال میکر

ارز میکر

آشنایی با تاریخچه پلتفرم Maker

در سال 2015 تصمیم به ساخت شبکه‌ای گرفته شد که بتواند به سرمایه‌گذاران و وام‌گیرندگان کمک کند. این شبکه را Rune Christensen در دفتری در دانمارک راه‌اندازی کرد. Rune Christensen در رشته بیوشیمی دانشگاه کپنهاگ تحصیل می‌کرد که به مرور زمان علاقه اصلی خود را پیدا کرده و رشته خود را در همان دانشگاه به تجارت بین المللی تغییر داد. او همچنان به عنوان مدیر عامل در شرکت Maker فعالیت می‌کند. به‌علاوه کریستنسن شرکت بین‌المللی استخدام Try China را تاسیس و مدیریت کرد.

میکر چیست؟

میکر به‌صورت کلی پلتفرمی بر پایه بلاک‌چین اتریوم است. در واقع این پلتفرم به دو قسمت کلی تقسیم می‌شود. دو شاخه اصلی میکر، MakerDAO و Maker Protocol هستند. MakerDAO را سازمانی غیر متمرکز و Maker Protocol را پلتفرمی نرم‌افزاری می‌شناسند.

این مجموعه به کاربران این امکان را می‌دهد تا استیبل کوین دای را مدیریت کنند. استیبل کوین دای یکی از اهداف شبکه است که در سال 2015 ایده آن شروع و در سال 2017 راه‌اندازی شد. این استیبل کوین مرتبط با دلار آمریکا است که توسط جامعه ارز Maker مدیریت شده و ماهیت غیرمتمرکز دارد.

از سویی دیگر این مجموعه توکن‌هایی به نام MKR نیز دارد که به صورت برگه سهام برای شبکه عمل می‌کند. این توکن‌ها مانند سهم رای در کنترل و مدیریت استیبل کوین دای نقش دارند. این گفته بدین معنی است که کاربران می‌توانند با داشتن توکن MKR در مدیریت توسعه استیبل کوین دای نقش حاکمیتی داشته باشند. آن‌ها می‌توانند در رای‌گیری‌ها شرکت کرده و پیشنهادات خود را ارائه کنند.

توجه داشته باشید که توکن MKR برای کاربران خود سودی واریز نمی‌کند، اما شبکه بیان کرده به نسبت موفقیت استیبل کوین دای از کاربران به روش‌های مختلفی قدردانی خواهد شد. این صحبت‌ها در حالی انجام شد که اکوسیستم Maker به‌عنوان اولین پروژه‌ها در صحنه مالی غیرمتمرکز شناخته می‌شود.

فروش میکر

میکر؛ حلال مشکلات سیستم‌های مالی سنتی

هدف اصلی پردازش این پلتفرم ارائه راه‌حل‌هایی کارآمد برای رفع مشکلات سیستم‌های مالی سنتی است. برای دستیابی به این هدف پلتفرم Maker فناوری‌های مختلفی را استفاده می‌کند که ترکیب این فناوری‌ها می‌تواند نتیجه مناسبی را ارائه دهد.

در نظر داشته باشید که Maker به‌عنوان بخشی مهمی از جامعه سیستم‌های مالی غیر متمرکز شناخته می‌شود. هدف DeFi یا همان سیستم‌های مالی غیر متمرکز ارائه راه‌حل‌های مناسب برای خدمات مالی متمرکز فعلی در دسترس عموم است. در ادامه بیشتر با مشکلات و راه‌حل‌های شبکه ارز میکر آشنا خواهیم شد.

شفافیت، مشکل اصلی سیستم‌های مالی و ارز maker

یکی از مشکلات بزرگی که سیستم میکر در تلاش برای رفع آن است، به‌عنوان شفافیت سیستم‌های مالی شناخته می‌شود. برای مثال استیبل کوین‌های حال حاضر بازار مانند تتر از شما می‌خواهند که به ذخایر شبکه ایمان داشته باشید.

این امر بدین معنی است که شما بدون آنکه خودتان اطلاعات مالی خاصی را بررسی کنید، مجبور هستید که به شبکه اعتماد داشته باشید. شبکه ارز Maker از قراردادهای هوشمند برای افزایش اعتماد طرفین در معاملات مالی استفاده می‌کند و توانسته مشکل شفافیت را تا مقدار زیادی برطرف کند.

نوسان‌های بدون منطق و ارز maker

اگر در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده باشد، با نوسان‌های بالای این بازار آشنا هستید. نوسان‌ها می‌توانند علت‌های مختلفی مانند تاثیر اخبار را داشته باشند. همچنین در بعضی از مواقع این نوسان‌ها شکل احساسی به خود می‌گیرند و به‌علت ترس یا طمع شماری زیادی از معامله‌گران به‌وجود می‌آید.

وظیفه اصلی شبکه و توکن MKR اطمینان از ارتباط استیبل کوین دای با دلار است. این ارتباط می‌تواند ثبات قیمتی این استیبل کوین را افزایش دهد و آن را از نوسان‌های غیرمنطقی بازار دور نگه‌ دارد. همچنین این امر می‌تواند باعث افزایش امنیت شبکه شود.

قیمت میکر

شبکه Maker چگونه کار می‌کند؟

برای درک نحوه کارکرد شبکه Maker بهتر است ابتدا نمایی کلی از این پروژه داشته باشید. کار اصلی شبکه بهبود سیستم وام‌دهی ارزهای دیجیتال هم برای وام دهنده و هم برای وام گیرنده است. برای این کار این شبکه از بلاک‌چین و قراردادهای هوشمند کمک می‌گیرد. کل این پروسه به دو روش زیر انجام می‌شود.

نحوه کارکرد پلتفرم MakerDAO

همانطور که از اسم این پلتفرم پیداست، MakerDAO غیرمتمرکز و به‌صورت مستقل کار می‌کند. در این پلتفرم تا زمانی که همه شرایط رعایت شود، قراردادهای هوشمند می‌توانند معاملات متعددی را به‌صورت خودکار انجام دهند. شبکه این کار را از طریق بلاک‌چین انجام می‌دهد.

حال تصور کنید که مفهوم قرارداد هوشمند به سطح بعدی ارتقا پیدا کند. این امر بدین است که اجرای کل پروتکل به‌صورت مستقل انجام شود. همچنین نظارت یا پشتیبانی کوچکترین واحدی را نیاز نخواهد داشت. در نتیجه باید شفافیت افزایش پیدا کند تا اعتماد کاربران جلب شود. در واقع این شفافیت نیز با استفاده از ردیابی فرایندها در بلاک‌چین صورت می‌پذیرد. پلتفرم MakerDAO بر این اساس کار می‌کند و می‌تواند خدمات مالی شفافی را برای وام‌گیرندگان و وام‌دهنگان ارزهای دیجیتال ارائه کند.

ارز maker

نحوه کار MKR و Dai

مشکل بعدی در وام‌دهی ارزهای دیجیتال چه چیزی می‌تواند باشد؟ همانطور که قبل‌تر نیز اشاره کردیم نوسان می‌تواند ارزش وام را در لحظه تغییر دهد. تا زمانی که ارزش بیت‌کوین به‌طور مداوم در نوسان باشد، وام کریپوتی با هر ارز دیجیتالی هم که باشد، در حال نوسان است.

شبکه Maker برای رفع این مشکل استیبل کوین خود را به نام دای معرفی کرد. در واقع این استیبل کوین ارزش خود را به دلار آمریکا گره زده است. برای روشن‌تر شدن این موضوع باید بگوییم که دای توسط دلار آمریکا پشتیبانی نمی‌شود.

در واقع دای توسط ارزهای دیگری که در شبکه Maker قفل شده‌اند، پشتیبانی خواهد شد. یکی از اصلی‌ترین ارزهایی که از دای پشتیبان می‌کند، توکن MKR است. این ارز دیجیتال به تنهایی توانسته از نوسانات دای جلوگیری کند. این فرایند بدین صورت است که با بالا رفتن دای توکن MKR ایجاد می‌شود و در زمان پایین آمدن آن معکوس این فرایند انجام خواهد شد.

همچنین دایی بر پایه ERC-20 طراحی شده است. بدین منظور که اگر کسی از پلتفرم MakerDAO وام بگیرد، این شبکه به سرعت شروع به ایجاد توکن‌های دای خواهد کرد. به‌علاوه بعد از وام گرفتن می‌توانید به‌راحتی مانند ارزهای دیجیتال دیگر از این توکن استفاده کنید.

نگاهی به مزیت‌های شبکه میکر

از زمان راه‌اندازی شبکه میکر در سال 2017 تا به امروز استقبال خوبی از این شبکه شده است. مزیت‌های این پلتفرم باعث شده تا افراد زیادی با آن همکاری کنند. در ادامه بیشتر با مزایای این شبکه آشنا خواهیم شد:

  • می‌توان به جرات گفت که این شبکه بیشترین ارزش قفل شده در بین هر شبکه رمزنگاری شده را دارد. به این ارزش به اختصار TVL می‌گویند. ارزش این شبکه می‌تواند مانند دارایی‌های سپرده شده در برنامه‌ها و صرافی‌هایی که از آن استفاده می‌کنند، باشد.
  • همانطور که قبل‌تر نیز به آن اشاره کردیم، پروتکل Maker توانست راه‌حلی خلاقانه برای مشکلات سیستم‌های مالی غیر متمرکز ارائه کند. این راه‌حل شامل شفافیت در پرداخت‌های مالی و ارائه وام با استیبل کوین بدون نوسان است.
    • ارائه استیبل کوین دای خود به عنوان مزیتی برای شبکه تبدیل شد. این مزیت بیشتر به‌علت وجود توکن‌های MKR شناخته می‌شود؛ چراکه این توکن می‌تواند ارزش استیبل کوین دای را حفظ کند.
    • اطلاعات حاکمیتی که دارندگان توکن MKR می‌توانند در شبکه از آن مطلع شوند و برای آینده برنامه‌ریزی کنند.

تحلیل میکر

معایب پلتفرم میکر چیست؟

سرمایه‌گذاری مطمئن است که در آن مزایا را در کنار معایب سنجیده باشید. شبکه Maker نیز در کنار مزایای خود معایبی هم دارد که بهتر است با آن‌ها آشنا شویم. یکی از معایب اصلی این شبکه احتمال تغییر شرایط است.

به زبان ساده اگر شرایط خوب پیش نرود، شاید سیستم Maker مجبور شود که وثیقه‌های خود را به فروش بگذارد. در شرایطی حتی تحلیل‌گران احتمال دادند که شاید این شبکه مجبور به حراج دارایی‌های خود برای پرداخت بدهی‌ها شود.

اما منظور از شرایط نامساعد چیست؟ برای مثال می‌توانیم به سقوط قیمت تتر در مارس 2020 اشاره کنیم. ازدحام شبکه نشان‌دهنده خطر سیستماتیک برای Maker بود و باعث شد برخی از کاربران تمام دارایی مشارکتی خود را از دست بدهند.

مشکل بعدی شبکه از یکی از مزیت‌های آن نشات می‌گیرد. اثبات قیمت دای توسط توکن‌های MKR مزیتی بود که این شبکه نسبت به سایر شبکه‌ها داشت. آن‌ روی سکه همین حمایت قرار دارد که در مقایسه با ارزهای فیات همپای خود نقطه ضعف محسوب می‌شود.

این عیب را می‌توانید با مقایسه دریابید. برای مثال به ندرت پیش می‌آید که دای دقیقا با ارزش یک به یک دلار معامله شود. نقطه ضعف MKR این است که ارزش آن تا حدی به پذیرش دای به عنوان نوعی ارز در دنیای واقعی بستگی دارد. از آن‌ جایی که خود دای وثیقه‌ای است، امکان دارد که تحت تاثیر سایر ارزهای دیجیتال قرار بگیرد. در نتیجه با تغییر شرایط در دنیای واقعی ممکن است شبکه به‌هم بریزد.

ماینینگ MakerDAO

توکن‌های MKR بر اساس نوسانات قیمت دای ایجاد و نابود می‌شوند. در نتیجه امکان استخراج آن وجود ندارد؛ چراکه با تولید بدون کنترل این توکن ممکن است ارزش ثابت دای مورد خطر واقع شود. در واقع شبکه میکر با این کار می‌خواهد ثبات قیمت دایی را برای همه به اثبات برساند.

  • MKR

خرید میکر

چند سکه MKR در گردش وجود دارد؟

از آنجایی که این سکه برای کنترل ارزش دایی تولید و نابود می‌شود، هیچ محدودیتی در عرضه آن وجود ندارد. صدور یا حذف توکن‌های MKR نیز براساس سیستم پیچیده از مکانیسم‌های وابسته به هم کنترل می‌شود. در ادامه با این مکانیسم بیشتر آشنا خواهیم شد.

به‌صورت کلی برای گردش سکه MKR دو حالت وجود دارد. اگر ارزش وثیقه خزانه برای نوسانات قیمت دای کافی نباشد، به‌صورت خودکار پروتکل فرایند انحلال محتویات صندوق را آغاز می‌کند. در این صورت باید ارزش ارز دای ثابت نگه داشته شود.

اگر این عملیات نیز موفق نشود، پروتکل Maker توکن‌های جدید MKR ضرب کرده و برای پوشش مبلغ باقی مانده عرضه می‌کند. در نهایت عرضه توکن‌های MKR در گردش افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین اگر مقدار دای موجود از حد نصاب وثیقه بالاتر برود، پروتکل، توکن‌های MKR را می سوزاند. در نتیجه عرضه کل در گردش این توکن کاهش پیدا خواهد کرد.

بنابراین عرضه در گردش توکن MKR به ارزش استیبل کوین دای بستگی دارد. ارزش استیبل کوین دای نیز به شرایط بازار و سلامت کلی اکوسیستم بستگی دارد. البته عرضه در گردش کلی توکن‌های MKR حدود 1 میلیون به ارزش بیش از 500 میلیون دلار در اکتبر سال 2020 گزارش شد.

ویژگی های مالی DAI

دای استیبل کوینی است که میکر برای ارائه وام‌های با ارزش ثابت صادر می‌کند. این استیبل کوین بر پایه اتریوم طراحی می شود و 4 عملکرد اصلی در فضای رمزنگاری انجام می‌دهد. در ادامه به ویژگی‌های این ارز دیجیتال خواهیم پرداخت:

    • محافظت از ارزش سرمایه: هدف اصلی شبکه Maker نیز از معرفی این استیبل کوین حفظ ارزش بود. این ارز دیجیتال توانست بستری ایجاد کند تا سرمایه‌گذاران بتوانند در آن سرمایه خود را از نوسانات بازار ارزهای دیجیتال محافظت کنند.
    • کاربردهای مبادله‌ای: این استیبل کوین علاوه‌بر ارزش ثابتی که دارد، می‌تواند برای مبادله و تراکنش در فضای کریپتو استفاده شود.
    • واحدی برای حسابرسی: ارزش دای به‌عنوان ارزشی یک به یک با دلار محاسبه می‌شود. این ارزش باعث شد تا MakerDAO از آن به‌عنوان واحد ورود به حساب استفاده کند.
    • پرداختی‌های شبکه: پروتکل MakerDAO برای پرداخت بدهی‌های خود از استیبل کوین دای استفاده می‌کند.

قیمت ارز میکر

میکر و اوراکل‌‌های قیمتی آن

شاید برایتان سوال پیش بیاید که شبکه Maker چگونه می‌تواند ارزش وثیقه خود را تنظیم کند؟ این کار توسط اورکل‌ها انجام می‌شود. Maker برای ارزیابی وثیقه موجود در پلتفرم نیاز به اطلاعاتی در مورد قیمت دارایی‌های وثیقه ERC-20 دارد. برای انجام این کار، Maker از شبکه‌ای غیر متمرکز از اوراکل‌های قابل اعتماد استفاده می‌کند. توجه داشته باشید که این اورکل‌ها نیز توسط خود جامعه Maker که توکن‌های MKR دارند، مشخص می‌شوند.

خرید و فروش میکر

خرید میکر را می‌توانید در تمامی صرافی‌های معتبر ارزهای دیجیتال مانند بایننس یا کراکن انجام دهید. برای این کار شما نیازمند این هستید که صرافی مدنظر خود نسبت به نیازهایتان انتخاب کنید. سپس در آن جا حساب بسازید و شروع به معامله این ارز دیجیتال کنید.

قیمت لحظه‌ای ارز دیجیتال MKR

قیمت ارز دیجیتال MKR هم اکنون معادل 1516.31 دلار آمریکا با حجم معاملات 24 ساعته 63981486 دلار است. اگر نگاهی به نمودار قیمت این ارز بیندازید، متوجه روند نزولی آن خواهید شد. در 24 ساعت گذشته این روند نزولی باعث کاهش 0.60 درصدی قیمت توکن MKR شد. همچنین این توکن ارزش بازار واقعی معادل 1,392,689,982 دلار دارد.

تحلیل میکر از نظر تکنیکالی

تا به اینجای محتوا سعی کردیم میکر را از نظر فاندامنتالی بررسی کنیم. در ادامه به تحلیل میکر از نظر تکنیکالی خواهیم پرداخت. این تحلیل را در تایم روزانه انجام داده‌ایم که تمامی سرمایه‌گذاران کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت بتوانند از آن دیدگاه بگیرند.

در تایم فریم روزانه این ارز می‌توانیم شاهد روندی صعودی باشیم. این روند صعودی از زمان تثبیت قیمت بالای سقف 1402 شروع شد. همچنین برای ادامه این روند باید مقاومت سر راه خود را پشت سر بگذارد. مقاومت 1650 می‌تواند قیمتی باشد که فروشندگان در آن قیمت شروع به فروش دارایی خود کنند و قیمت میکر روند خود را از دست بدهد.

ازسویی‌دیگر اگر قیمت نتواند روند صعودی خود را حفظ کند، به حمایت‌های پایین دست خواهد رسید. اولین حمایت قیمتی در محدوده 1420 تا 1350 قرار دارد. چون در روند صعودی هستیم، انتظار داریم که قیمت به اولین حمایت سر راه خود واکنش خوبی نشان دهد.

اگر این حمایت قیمتی نتواند از ایجاد روند نزولی جلوگیری کند، به حمایت دیگری خواهیم رسید. این حمایت در محدوده قیمتی 1300 تا 1250 قرار دارد.

اگر حمایت از دست برود، روند قیمت تغییر می‌کند و به صورت نزولی پیش خواهد رفت. توجه داشته باشید که اگر قیمت ارز میکر بتواند از تمامی مقاومت‌های ماژور و مینور سر راه خود عبور کند، اهداف قیمتی نیز خواهد داشت. در تایم روزانه می‌توانیم یه قیمت‌های 1800 و 1900 به‌عنوان اهداف قیمتی اشاره کنیم.

  • آینده ی شبکه ی میکر

ارز دیجیتال میکر

آینده شبکه میکر به چه صورت است؟

شبکه از زمان آغاز به کار، استقبال خوبی داشته و در مقابل MakerDAO، جامعه اختصاصی خود نیز پشتیبانی مناسبی ارائه کرده است و وابستگی توکن دای به دلار یک نکته مثبت است. البته با صرف نظر از اینکه این توکن تا چه اندازه کاربردی خواهد بود.

درگیر بودن MakerDAO و توکن MKR برای تثبیت ارزش دای از نکات مثبت دیگری است که می‌تواند روی آینده شبکه تاثیر مثبت بگذارد. حتی اگر آینده دو توکن اصلی این شبکه نامطمئن به‌نظر برسد، اما می‌تواند برای سرمایه‌گذاری مناسب باشد.

یکی دیگر از نکات مثبتی که می‌توانید برای آینده این شبکه در نظر داشته باشید، بدون تورم بودن محیط سرمایه‌گذاری خود در شبکه Maker است. این امر برای بهره‌هایی که از وام‌ها می‌گیرد، اتفاق می‌افتد و می‌تواند برای سرمایه‌گذاران بسیار جذاب باشد. همچنین اگر تعداد قابل توجهی از DAI وجود داشته باشد، پتانسیل زیادی برای درآمد قابل توجه وجود دارد.

سخن پایانی

میکر پلتفرم خود را بر پایه MakerDAO بنا کرده است. این پلتفرم نیز استیبل کوینی به نام دای دارد که برای وام‌ها و معاملات از آن استفاده می‌کند. تمامی این ساختار بر پایه بلاک‌چین اتریوم، دومین ارز دیجیتال بزرگ در بازار ساخت می شود.

استیبل کوین دای با سایر ارزهای دیجیتال مخصوصا توکن MKR وثیقه شد تا قیمت آن همیشه ثابت باشد. Maker در صنعت DeFi برجسته است و طرفداران آن امیدوارند که بتواند به عاملی مهم در بازی‌ها و تراکنش‌های فرامرزی تبدیل شود. در این محتوا نیز سعی کردیم اطلاعات کامل و جامعی در رابطه با این ارز دیجیتال و پلتفرم آن خدمت شما ارائه کنیم.

صرافی آنلاین سالاریکس، به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی و با امنیت بالا، معاملات ارزی خود را انجام دهید و به دنیای هیجان‌انگیز مبادلات ارزهای دیجیتال بپیوندید.

جدید ترین مطالب مجله

کیف پول متامسک چیست؟

کیف پول متامسک چیست؟

در اولین گام های ورود به بازار ارزهای دیجیتال ، شما باید برای خود یک کیف پول انتخاب کنید. انتخاب کیف پول مناسب و با کاربری آسان ، از مهمترین اقداماتی است که شما قبل از هر کاری باید به آن بیاندیشید. کیف پول متامسک (Metamask) یکی از بهترین و کامل ترین کیف پول های […]

مشاهده
خالق بیتکوین

خالق بیتکوین

خالق بیتکوین کیست؟ آیا تا به حال نام ساتوشی ناکاموتو را به عنوان خالق رمزارز بیتکوین شنیده‌اید؟ بیتکوین اول رمزارزی بود که در جهان ساخته شد و در سال 2008 در دسترس عموم قرار گرفت. از آن سال مدت ها می گذرد اما هنوز هم کسی نمی داند که خالق بیت کوین مرد است یا […]

مشاهده
هارد فورک و سافت فورک

هارد فورک و سافت فورک

فورک ارزهای دیجیتال فورک یکی از اصطلاحات مهم در دنیای ارزهای دیجیتال است. در این مقاله به بررسی مفهوم سافت فورک و هارد فورک می پردازیم. فورک در لغت به معنی چنگال است. اما ارتباط چنگال با ارز دیجیتال چیست؟ در قدم اول باید بدانید، تغییر هر گونه اطلاعاتی در بلاکچین غیر ممکن است. بلاکچین […]

مشاهده
هش تراکنش

هش تراکنش

هش تراکنش یا TXID نام هش تراکنش یا TXID را تمامی افرادی که در بازار کریپتو فعال هستند حتما شنیده‌اند. برای افرادی که نقل و انتقال ارزهای دیجیتال را انجام می‌دهند، دانستن اینکه هش تراکنش یا TXID چیست بسیار ضروری است. در این مقاله از صرافی سالاریکس معنی TXID را به ساده ترین شکل برای […]

مشاهده
پشتیبانی آنلاین سوالی دارید؟
پشتیبانی آنلاین

تماس از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰

پشتیبانی آنلاین تماس تلفنی