ریپل XRP | XRP

USDT

تومان

بازار جهانی

معرفی ارز
درصد تغییرات روز گذشته
قیمت جهانی USDT

اطلاعات بازار سالاریکس

قیمت خرید از ما تومان
قیمت فروش به ما تومان
قیمت به دلار USDT
تومان
خرید کنید

ریپل

ریپل شبکه منحصربه‌فرد به‌شمار می‌آید که به‌عنوان جایگزینی برای بیت‌کوین و اتریوم معرفی شد. این شبکه اهداف مخصوص به خود را دارد و از پروتکل خاصی برای تایید تراکنش‌ها استفاده می‌کند. ارز دیجیتال ripple تلاش می‌کند تا با ترکیب سیستم‌های سنتی و مدرن خدمات مالی را بهبود ببخشد. اگر سرمایه‌گذاری روی این ارز دیجیتال برای شما جذاب است، با ما همراه باشید. در این محتوا ما اطلاعات کامل و جامعی در رابطه با این ارز دیجیتال و شبکه منحصربه‌فرد آن به شما ارائه خواهیم داد.

ارز دیجیتال ریپل

ارز ریپل

رپیل شرکتی فناوری محور است که سعی دارد با ترکیب فناوری‌های بلاک‌چین و ارز دیجیتال فرایند‌های مالی را بهبود ببخشد. راه‌حل‌هایی که این شرکت برای تحول در خدمات مالی ارائه می‌کند می‌تواند چشم‌اندازی نوین ایجاد کند.

این راه‌حل‌ها خدمات مالی را تسریع می‌بخشند. همچنین می‌توانند خدمات مالی را شفاف‌تر، کارآمدتر و مقرون‌به‌صرفه‌تر از شیوه‌های سنتی کنند. از همین رو این ارز دیجیتال و شبکه ‌ آن مورد استقبال فراوانی قرار گرفت.

شروع ایده به‌وجود آوردن ripple از مشکلات خدمات مالی در بانک‌ها و موسسات نشات می‌گیرد. برای مثال افرادی که مدت‌ها در صف‌های طولانی برای انجام امور مالی صبر می‌کنند. سپس با هزینه‌های بالا امور مالی خود را انجام می‌دهند. این شرایط باعث شد تا بنیان‌گذاران شبکه ارزXRP دست به کار شوند. آن‌ها تصمیم دارند با ترکیب سیستم‌های متمرکز و غیر متمرکز ارائه خدمات مالی را بهبود ببخشند.

قیمت ریپل

آشنایی با XRP Ledger

شبکه ارز XRP را به نام XRP Ledger می‌شناسند که در سال 2021 کار خود را شروع کرده است. این شبکه فناوری با منبع باز و غیرمتمرکز به شمار می‌آید. مزایای متنوع این شبکه مانند مقیاس‌پذیری یا ویژگی‌های ذاتا سبز آن هستند که در ادامه بیشتر به‌ آن‌ها خواهیم پرداخت.

علاوه‌بر این شبکه XRP دارای صرافی غیرمتمرکزی به‌ نام DEX است. این صرافی قابلیت توکن‌سازی نیز دارد که طبق پروتکل شبکه انجام می‌شود. به‌علاوه این شبکه گسترده دارای 70 دفتر در سراسر دنیا است که اطمینان کاربران برای استفاده را افزایش می‌دهد.

ریپل ارز

خدماتی که شبکه ریپل ارائه می‌دهد

ripple به‌عنوان شبکه غیرمتمرکز خدمات مالی منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهد. برای مثال می‌توان به پرداخت‌های فرامرزی اشاره کرد که پیشرفت‌های بسیاری داشته است. مدیریت نقدینگی رمزنگاری‌شده و ارزهای دیجیتالی که در بانک مرکزی استفاده می‌شوند هم از این خدمات مالی نوین به شمار می‌آیند.

سرمایه‌گذاران می‌توانند با مدیریت نقدینگی فرامرزی خود سرمایه در گردش خود را کنترل کنند. برای صاحبان کسب‌وکار نیز ripple شرایط مناسبی را فراهم کرده است. برای مثال این افراد می‌توانند با دسترسی به نقدینگی ارز دیجیتال، پرداخت‌ها و دریافتی‌های خود را به‌صورت آنی انجام دهند.

خرید ارز دیجیتال ریپل

CBDC‌ها نیز همان ارزهای دیجیتال هستند که شبکه ripple تلاش دارد از آن‌ها در بانک‌های بزرگ دنیا استفاده کند. با این ایده بانک‌ها نیز می‌توانند از ارزهای دیجیتال امن، مقیاس‌پذیر و پایدار استفاده کنند. همچنین این امر می‌تواند استانداردهای امنیتی بانک‌ها را نیز افزایش دهد.

مزیت‌های شبکه XRP برای کاربران چیست؟

ریپل می‌تواند راه‌حل‌های بسیار سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر برای انتقال پول به کاربران ارائه کند. این خدمات کاربران را از وجود بانک‌ها و موسسات مالی بی‌نیاز می‌کنند. همچنین کاربران می‌توانند حواله‌های سریع‌تر با هزینه‌های پایین‌تر دریافت کنند. به‌علاوه این شبکه می‌تواند استفاده‌های گسترده‌تری برای شهروندان داشته باشد. برای مثال ارز دیجیتال ملی پالائو که به شهروندان دسترسی بهتری برای خدمات مالی ارائه می‌دهد.

بنیان گذاران ریپل

قیمت ارز ریپل

بنیان‌گذاران XRP  چه کسانی هستند؟

دیوید شوارتز، جد مک‌کالب و آرتور بریتو توانستند شبکه ripple را در سال 2012 راه‌اندازی کنند. نام توکن بومی این شبکه را نیز ارز XRP گذاشتند. همچنین این توکن را به‌عنوان جایگزینی سریع و کارآمد برای بلاک‌چین بیت‌کوین معرفی کردند. در اواخر سال 2012 نیز این تیم با کمک کریس لارسن شرکتی را بنا کردند که به دفتر اصلی ارز دیجیتال ریپل تبدیل شد.

چه چیزی شبکه XRP را منحصربه‌فرد می‌کند؟

اولین نکته‌ای که باعث منحصربه‌فرد شدن این شبکه می‌شود، شیوه‌های پرداخت آن است. شما می‌توانید در این شبکه با استفاده از برنامه‌ها و موارد مربوط به پرداخت مانند پرداخت‌های خرد، DeFi و NFT‌ها خدمات مالی دریافت کنید.

همچنین این شرکت از ساختارهایی مانند جاوا، جاوا اسکریپت یا توسعه دهندگان پایتون پشتیبانی می‌کند. این پشتیبانی باعث می‌شود که پایه‌های فناوری این شرکت قدرتمند و از نظر سازگاری انعطاف‌پذیر باشد.

خرید ریپل ارز دیجیتال

به‌علاوه کاربران می‌توانند در سایت ارز دیجیتال ریپل به آموزش‌های مختلفی دسترسی داشته باشند. این آموزش‌ها طیف گسترده‌ای دارند تا به شرکت‌کنندگان در هر زمینه‌ای کمک شود. برای مثال می‌توان به آموزش‌های زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی، ساخت اپلیکیشن یا مدیریت حساب‌های مالی اشاره کرد.

خرید ارز ریپل

آشنایی با پروتکل امنیتی شبکه XRP

یکی دیگر از دلایلی که شبکه XRP را به‌عنوان شبکه‌ای خاص می‌شناسند، پروتکل امنیتی آن است. این شبکه برخلاف سایر شبکه‌ها مانند اتریوم و بیت‌کوین از پروتکل اجماع مخصوص به خود استفاده می‌کند. به این پروتکل، مکانیسم اجماع فدرال می‌گویند.

مکانیسم اجماع فدرال برای تایید تراکنش‌های این شبکه استفاده می‌شود. نحوه عملکرد آن بسیار ساده است، اما در عین سادگی توانسته بین متمرکز و غیرمتمرکز بودن میانه‌روی کند. در این پروتکل اعتبارسنج‌های مشخص و تعیین شده توسط شبکه تراکنش‌ها را رد یا تایید می‌کنند.

قیمت ارز دیجیتال ریپل

قوانین یکسانی به منظور کنترل تراکنش‌ها برای اعتبارسنج‌ها تعریف شده است. تراکنش‌هایی که از این قوانین پیروی می‌کنند، به‌سرعت تایید می‌شوند. همچنین این پروتکل تمامی تراکنش‌ها را به‌صورت شفاف و عمومی بررسی می‌کند. در واقع تراکنش‌ها در این سیستم به نقطه شکست برخورد نخواهند کرد. علت این امر به خاطر تصمیم‌گیری جمعی است. توجه داشته باشید که در این پروتکل تصمیم‌گیری مستقل وجود ندارد.

اعتبارسنج‌ها نیز می‌توانند افراد مختلفی باشند، اما تمامی افراد توسط سیستم تایید خواهند شد. همچنین تعداد این اعتبارسنج‌ها محدودیت‌های خاص خود را دارند. در حال حاضر بیش از 150 تایید کننده در دفتر مرکزی در حال کار کردن هستند. این 150 نفر نیز از اقشار مختلف جامعه مانند دانشگاه‌ها، صرافی‌ها، مشاغل و افراد در سراسر جهان انتخاب شده‌اند.

تحلیل ریپل

شکایت سازمان بورس اوراق بهادار آمریکا از ripple

SEC یا همان سامان بورس اوراق بهادار آمریکا در سال 2020 شکایتی را بر علیه ripple تنظیم کرد. این سازمان مدعی شده که شرکت ریپل 1.3 میلیارد دلار توکن XRP را بدون اسناد ثبتی معامله کرده است. در واقع این شکایت بیان می‌کند که شرکت ریپل می‌تواند بر حجم بالایی از توکن XRP کنترل داشته باشد و توکن XRP به‌عنوان برگه‌های سهام شرکت باید ثبت شود.

با اینکه تمام شکایت‌هایی که توسط SEC برای چنین شرکت‌هایی تنظیم شده، همگی در دست حل و فصل هستند، اما ripple تصمیم به مبارزه گرفت. نتیجه این شکایت‌ها پیامدهای مناسبی را برای جامعه ارزهای دیجیتال نخواهد داشت. اگر ripple پیروز میدان شود می‌تواند به شرکت‌های ارز دیجیتال دیگر این اعتماد به نفس را بدهد که به‌صورت مستقل به‌کار خود ادامه دهند.

ازسویی‌دیگر اگر SEC موفق شود می‌توانیم بگوییم که نحوه عملکرد تمامی شرکت‌هایی که به‌صورت دیجیتالی رمزنگاری می‌شوند، تغییر خواهد کرد. همچنین می‌توان گفت که موج جدیدی از قوانین برای ارزهای دیجیتال به‌وجود خواهد آمد.

خرید و فروش ریپل

نگاهی به مزایای ریپل

ripple به‌علت ساختار خاصی که برای شبکه خود ایجاد کرده است، مزیت‌های منحصربه‌فردی دارد. اگر قصد سرمایه‌گذاری روی این ارز دیجیتال را دارید، بهتر است با مزیت‌های آن آشنا شوید. از مزیت‌های این شبکه دیجیتال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالای تراکنش‌ها: تصور کنید کاری بانکی دارید یا برای انجام امور مالی مجبور به رفتن به موسسه‌ای مالی هستید. اگر برای خدمات مالی خود بخواهید از ارزهای دیجیتال مانند بیت‌کوین نیز کمک بگیرید، تمامی این‌ راه‌حل‌ها در مقابل سرعت ripple وقت‌گیر هستند. تراکنش‌ها در این شبکه نهایتا چهار تا پنج ثانیه طول خواهد کشید. این زمان حتی در ارزهای دیجیتال نیز سرعت بالایی به حساب می‌آید.
  • کارمزدهای پایین: فرایندهای مالی در بانک‌ها و موسسات با هزینه‌هایی همراه است. حتی اگر بخواهید انتقال پول خود را ارزهای دیجیتال انجام دهید، باید کارمزد پرداخت کنید. شبکه ریپل پایین‌ترین کارمزد را به کاربران خود ارائه می‌دهد. هزینه تراکنش در این شبکه 0.0001 XRP است که می‌توان گفت کمتر از یک پنی محاسبه می‌شود.
  • با هر ارزی تراکنش‌های خود را انجام دهید: شبکه ripple را به‌عنوان شبکه‌ای همه کاره می‌شناسند. شما می‌توانید در این شبکه با تمامی ارزهای دیجیتال و ارزهای فیات تراکنش‌های خود را انجام دهید. در استفاده از این شبکه شما به هیچ عنوان نگران ارزهای پرداختی خود نخواهید بود.
  • مشارکت با شرکت‌های بزرگ: Santandar، Axis Bank و Yes Bank از شرکت‌های بزرگ هستند که هم‌اکنون از شبکه ripple استفاده می‌کنند. این امر باعث می‌شود که اعتبار این شبکه افزایش پیدا کند. همچنین می‌تواند روی اعتماد کاربران نیز تاثیر مثبت بگذارد.

تحلیل ریپل امروز

برخی از معایب شبکه ریپل

شبکه ripple مزیت‌های بی‌شماری به کاربران خود ارائه می‌دهد. از طرفی معایبی نیز دارد که برای سرمایه‌گذاری باید از آن‌ها مطلع باشید. به‌صورت کلی مزیت‌های این شبکه از معایب آن بیشتر است. از معایب این ارز دیجیتال نیز می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • نیمه متمرکز بودن شبکه: ارزهای دیجیتال همگی ساختاری غیرمتمرکز دارند. این ساختار غیرمتمرکز باعث شده تا دیگر مردم برای نیازهای مالی خود به بانک‌ها و موسسات مالی رجوع نکنند. شبکه ریپل ساختاری جدید را ارائه می‌کند که به آن نیمه متمرکز می‌گویند. Ripple Labs ساختاری است که شبکه ریپل را کنترل می‌کند. به‌علاوه تایید تراکنش‌ها در این شبکه توسط اعتبارسنج‌های معین و محدود انجام می‌شود. تمامی این موارد نشان می‌دهد که ساختار این شبکه مانند سایر ارزهای دیجیتال کاملا غیرمتمرکز نیست.
  • شکایت‌هایی که علیه ریپل تنظیم شده: همانطور که قبل‌تر نیز اشاره کردیم سازمان بورس اوراق بهارد آمریکا شکایتی علیه شرکت ریپل تنظیم کرده است. نتیجه این شکایت می‌تواند روی آینده شرکت ripple تاثیر مستقیم می‌گذارد.

ارز دیجیتال ریپل

ریپل در مقابل بیت‌کوین

از آنجایی که ارز دیجیتال ripple به‌عنوان جایگزینی برای بیت‌کوین معرفی شده، همیشه با این ارز دیجیتال مقایسه می‌شود. از مهم‌ترین تفاوت این دو ارز دیجیتال اهداف آن‌ها است. بیت‌کوین برای مقابله با بانک‌ها و موسسات مالی معرفی شد. همچنین این ارز تلاش دارد سیستم‌های مالی را به‌صورت غیرمتمرکز ارائه دهد.

ازسویی‌دیگر ripple می‌کوشد تا با ترکیب سیستم‌های مالی نوین و سنتی، سیستمی بهینه ارائه کند. یکی دیگر از تفاوت‌های این دو ارز دیجیتال در سیستم حاکمیتی آن‌ها است. اعتبارسنج‌ها در بیت‌کوین می‌توانند هر شخصی باشند که به سیستم متصل هستند. این روند پروتکل بیت‌کوین را مانند ارزهای دیجیتال دیگر کاملا غیرمتمرکز می‌کند.

نمودار تحلیل تکنیکال ریپل

ripple اما تفاوت اندکی در این زمینه دارد. اعتبارسنج‌ها در این شبکه به‌صورت معین و محدود تعیین می‌شوند. همچنین این تفاوت باعث شده تا پروتکل ripple به‌صورت نیمه متمرکز باشد. تفاوت مهم دیگر این دو ارز دیجیتال در عرضه در گردش آن‌ها دیده می‌شود.

عرضه بیت‌کوین روی عدد 21 میلیون ثابت است. به‌علاوه هیچ شخصی نمی‌تواند عرضه در گردش بیت‌کوین را تغییر دهد. آن سویی سکه، ripple با عرضه XRP 100 میلیارد سکه از پیش تعیین شده قرار دارد. همچنین بنیان‌گذاران می‌توانند هر زمانی که بخواهند در عرضه در گردش XRP تغییراتی اعمال کنند.

فروش ریپل

چگونه ripple را استخراج کنیم؟

استخراج ripple به‌صورت مستقیم امکان پذیر نیست. درحالیکه که ماینرهای دیجیتال نمی‌توانند به‌صورت مستقیم ارز ripple را استخراج کنند، شما می‌توانید به‌صورت غیر مستقیم این کار را انجام دهید. برای مثال می‌توانید از استخراج بیت‌کوین یا اتریوم استفاده کنید. بعد از استخراج ارز مدنظر می‌توان ارزهای دیجیتال استخراج شده را با استفاده از صرافی‌های دیجیتال به XRP تبدیل کرد.

ارزxrp

آینده ripple و تاثیر آن بر سیستم‌های مالی

ripple را به‌عنوان جایگزینی مناسب برای شبکه SWIFT می‌شناسد. این ارز دیجیتال می‌تواند حواله‌های بین‌المللی سریع‌تر و ارزا‌ن‌تر از هر بانکی ارائه کند. سیاست‌های کلی ریپل نیز بیشتر روی تاثیرگذاری بر بانک‌ها و موسسات مالی بزرگ تمرکز دارد.

در همین راستا ripple هاب نقدینگی در سال 2019 برای مشتریان سازمانی خود ایجاد کرد. این شبکه توانست به سازمان‌ها دسترسی به دارایی‌های دیجیتال را برای تجارت رمزنگاری شده ارائه دهد. از آن زمان این شرکت استخرهای نقدینگی مانند صرافی‌ها یا میزهای فرابورس را برای سازمان‌ها فراهم کرده است.

قیمت لحظه‌ای ریپل

قیمت ارز ریپل امروز معادل 0.622544 دلار آمریکا است و حجم معاملاتی 1،258،265،522 دلار دارد. این حجم معاملاتی طی 24 ساعت گذشته گزارش شده است. همچنین در 24 ساعت گذشته شاهد روند صعودی این ارز بودیم. در این روند صعودی قیمت ارز دیجیتال ریپل 0.60 افزایش پیدا کرده است. طبق گزارشات ارزش واقعی این ارز دیجیتال 33,442,003,619 دلار برآورد می‌شود. به‌علاوه عرضه در گردش این ارز 53,718,306,475 سکه XRP است.

<yoastmark class=

نمودار ریپل

خرید و فروش ریپل چگونه است؟

خرید ریپل را باید طبق نرخ ریپل در آن روز انجام دهید. به‌علاوه خرید ارز ریپل از تمامی صرافی‌های معتبر ارز دیجیتال امکان پذیر است. توجه داشته باشید که قبل از خرید ارز دیجیتال ریپل تحقیقات لازم را کرده باشید. همچنین سعی کنید ریپل قیمت ارزنده‌ای برای خرید داشته باشد.

تحلیل تکنیکال ریپل

اگر بخواهیم تحلیل ریپل را از نظر تکنیکالی انجام دهیم، باید از نمودار ریپل استفاده کنیم. تحلیل ریپل امروز روندی صعودی را نشان می‌دهد. برای دید بلندمدت‌تر از این ارز دیجیتال نیاز است تا نمودار تحلیل تکنیکال ریپل را در تایم فریم روزانه بررسی کنیم.

در تایم فریم روزانه نیز می‌توانید روندی صعودی را مشاهده کنید. این روند در طول صعود خود مقاومت‌های مینوری را باید پشت سر بگذارد. به‌عنوان اولین مقاومت ماژور که امکان دارد فروشندگان در آن محدود وارد شوند می‌توان به قیمت 0.76750 تا 0.85822 اشاره کرد. اگر قیمت بتواند از این محدوده عبور کند انتظار روند صعودی قوی را خواهیم داشت.

تحلیل ارز ریپل

ازطرفی‌دیگر در صورت نزول قیمت این ارز شاهد حمایت‌هایی برای آن هستیم. تحلیل ارز ریپل در تایم فریم روزانه محدوده قیمتی 0.56707 تا 0.52804 به‌عنوان اولین حمایت قیمت نشان می‌دهد. در این محدوده انتظار داریم که خریداران از قیمت این ارز حمایت کنند.

اگر خریداران نتوانند از این محدوده حمایت کنند، می‌توانیم محدوده قیمتی 0.48373 تا 0.43309 را به‌عنوان حمایت بعدی قیمت معرفی کنیم. اگر به نمودار ریپل نگاهی بیندازید، شاهد حمایتی که خریداران از قیمت در این محدود کردند، خواهید بود. توجه داشته باشید که قیمت این ارز دیجیتال هم‌اکنون نزدیک به کف‌های هفتگی و ماهانه خود قرار دارد. در این محدوده‌ها انتظار می‌رود که از قیمت حمایت خوبی شود.

تحلیل ارز دیجیتال ریپل

خرید ریپل

آیا قیمت ریپل برای خرید ارزنده است؟

سرمایه‌گذاری روی ارزهای دیجیتال تضمینی برای سود ندارد. برای خرید هر ارز دیجیتال باید آن را از نظر تکنیکالی و فاندامنتالی تحلیل کنید. پس از تحلیل باید هدف خود را از خرید آن ارز مشخص کرده و نسبت به هدف خود اقدام کنید. به‌صورت کلی ریپل ارز دیجیتال را با سیاست‌های مالی خود می‌تواند ارتقا دهد.

توجه داشته باشید که ارز دیجیتال ریپل هنوز وارد سیستم‌هایی اصلی حواله‌های بین‌المللی نشده است. خود این موضوع می‌تواند نکته‌ای مثبتی باشد. به این علت که اگر وارد جریانات مالی بین‌المللی شود ممکن است نتایج مثبتی بدست بیاورید. همچنین این نتایج مثبت می‌تواند روند صعودی را برای قیمت ارز دیجیتال ripple داشته باشد.

یکی از موضوعاتی که قبل از خریداری این ارز دیجیتال باید آن را بررسی کنید، شکایت SEC است. بدون شک نتیجه این شکایت روی قیمت این ارز و حتی سایر ارزهای دیجیتال تاثیر مستقیم خواهد گذاشت. همچنین این شکایت باعث شد که بسیاری از صرافی‌های تجارت XRP محدود شوند. برای مثال پلتفرم‌های ایالات متحده تا پایان بررسی این شکایات برای ارائه خدمات با مشکل مواجه هستند.

رمز ارز ریپل

قبل از خرید ارز دیجیتال ریپل، باید با پروژه آن آشنا شوید تا بتوانید سرمایه گذاری مطمئنی داشته باشید در این مقاله ی کوتاه از صرافی آنلاین سالاریکس باهم به بررسی  ارز دیجیتال ریپل پرداختیم در صورتی که با این پروژه و ارز دیجیتال ریپل آشنایی ندارید، بهتر است قبل از خرید ارز های دیجیتال اطلاعات کاملی درمورد آن ها داشته باشید.

XRP یا ریپل، در سال ۲۰۱۲ توسط کریس لارسن (Chris Larsen) و جد ماکالیستر (Jed McCaleb) بنیان‌گذاری شد. هدف اصلی ریپل، ایجاد یک سیستم پرداخت دیجیتال سریع، قابل اطمینان و ایمن برای انجام تراکنش‌های بین‌المللی بود.

تاریخچه ریپل

اواخر سال ۲۰۱۲، شرکت ریپل لاب (Ripple Labs) به رسمیت شناخته شد و کار خود را در زمینه‌ی پرداخت‌های بین‌المللی با استفاده از تکنولوژی بلاکچین آغاز کرد. در ابتدا، ریپل به عنوان یک پروتکل پرداخت دیجیتال معرفی شد، اما در سال ۲۰۱۳، شرکت بستر توانمندی‌های پرداخت ریپل (Ripple Payment Protocol) را معرفی کرد که امکان انتقال و تبدیل ارز را نیز در بر می‌گرفت.

ریپل قیمت

در سال ۲۰۱۵، ریپل توانسته است ۳۲.۵ میلیون دلار سرمایه گذاری جذب کند و به یک شرکت بزرگ در صنعت پرداخت دیجیتال تبدیل شود. در سال ۲۰۱۶، ریپل با بانک های بزرگی مانند بانک سانتاندر در اروپا و بانک BBVA در اسپانیا همکاری کرد و به عنوان یک شرکت فعال در صنعت بانکی و پرداخت‌های بین‌المللی شناخته شد.

از آن زمان به بعد، ریپل به عنوان یک شرکت پرداخت دیجیتال مورد توجه بسیاری از شرکت‌ها و بانک‌ها قرار گرفته است. در سال ۲۰۱۷، شرکت ریپل با یکی از بزرگترین شرکت‌های پرداخت دیجیتال در دنیا، American Express، همکاری کرد و امکان پرداخت بین‌المللی با استفاده از ریپل را فراهم کرد.

نرخ ریپل

در کل، XRP با ترکیب سرعت بالا، هزینه کم و امنیت بالا، یک رمزارز قابل اعتماد برای انجام تراکنش‌های بین‌المللی را به بازار معرفی کرده است. گرچه ریپل از بلاکچین استفاده نمی‌کند، اما به دلیل ویژگی‌های خاص خود، بعضی افراد و شرکت‌ها به آن اعتماد دارند و از آن برای انجام تراکنش‌های بین‌المللی استفاده می‌کنند.

XRP یا ریپل، در سال ۲۰۱۲ توسط کریس لارسن (Chris Larsen) و جد ماکالیستر (Jed McCaleb) بنیان‌گذاری شد. هدف اصلی ریپل، ایجاد یک سیستم پرداخت دیجیتال سریع، قابل اطمینان و ایمن برای انجام تراکنش‌های بین‌المللی بود.

ارز xrp

رمز ارز ریپل، ارزی منحصربه‌فرد است. بنیان‌گذاران این ارز را برای جایگزینی بیت‌کوین معرفی کردند. همچنین شبکه این ارز دیجیتال تلاش می‌کند تا سیستمی نوین برای خدمات مالی ارائه کند. این سیستم نوین پروتکلی خاص و نیمه‌متمرکز دارد. به‌علاوه خدمات مالی این شبکه بیشتر روی بانک‌ها و موسسات مالی بزرگ تاثیرگذار است.

شبکه ripple مزیت‌های مثبتی مانند انتقال سریع، هزینه کم و مقیاس‌پذیری بالا دارد. از معایب آن نیز می‌‌توان به شکایت SEC اشاره کرد. استخراج این ارز دیجیتال نیز به‌علت پروتکل امنیتی آن به‌صورت مستقیم امکان پذیر نیست. در این محتوا سعی کردیم تا اطلاعات جامع و کاملی در رابطه با ارز دیجیتال ripple خدمت کسانی که قصد سرمایه‌گذاری روی این ارز را دارند، ارائه کنیم.

جدید ترین مطالب مجله

خالق بیتکوین

خالق بیتکوین

خالق بیتکوین کیست؟ آیا تا به حال نام ساتوشی ناکاموتو را به عنوان خالق رمزارز بیتکوین شنیده‌اید؟ بیتکوین اول رمزارزی بود که در جهان ساخته شد و در سال 2008 در دسترس عموم قرار گرفت. از آن سال مدت ها می گذرد اما هنوز هم کسی نمی داند که خالق بیت کوین مرد است یا […]

مشاهده
هارد فورک و سافت فورک

هارد فورک و سافت فورک

فورک ارزهای دیجیتال فورک یکی از اصطلاحات مهم در دنیای ارزهای دیجیتال است. در این مقاله به بررسی مفهوم سافت فورک و هارد فورک می پردازیم. فورک در لغت به معنی چنگال است. اما ارتباط چنگال با ارز دیجیتال چیست؟ در قدم اول باید بدانید، تغییر هر گونه اطلاعاتی در بلاکچین غیر ممکن است. بلاکچین […]

مشاهده
هش تراکنش

هش تراکنش

هش تراکنش یا TXID نام هش تراکنش یا TXID را تمامی افرادی که در بازار کریپتو فعال هستند حتما شنیده‌اند. برای افرادی که نقل و انتقال ارزهای دیجیتال را انجام می‌دهند، دانستن اینکه هش تراکنش یا TXID چیست بسیار ضروری است. در این مقاله از صرافی سالاریکس معنی TXID را به ساده ترین شکل برای […]

مشاهده
ایردراپ ارزهای دیجیتال

ایردراپ ارزهای دیجیتال

ایردراپ ارزهای دیجیتال ایردراپ ارزهای دیجیتال به معنی هدیه رمزارز از طرف پدیدآورندگان آن رمزارز است. در این مقاله از صرافی سالاریکس در این مورد و نحوه دریافت ایردراپ توضیح خواهیم داد. همانطور که می‌دانید ارزهای دیجیتال نوعی دارایی دیجیتال هستند. پس طبیعی است که قابل معامله هستند. اما جالب است بدانید که به دست آوردن […]

مشاهده
پشتیبانی آنلاین سوالی دارید؟
پشتیبانی آنلاین

تماس از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰

پشتیبانی آنلاین تماس تلفنی